STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

ahmet cebe,douglou,zokora,custad,lua lua lig için iyi adamlar,hep bize karşı böyle adamlar oynatılıyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
fener ve trabzon maçlarında şöyle bir kadro çıkarmak çok zordu değil mi hamza

baya bi hücumcu kadro olmuş. aslında hepimizin isteğide buydu sanırım. ama fb nin balıkesir maçındaki halini gördükten sonra ve takım savunmamızın ne kadar berbat olduğunu düşününce korkmuyor değilim açıkçası. orta saha bugün çok koşmalı

Böbrek üstü bezleri hızlı çalısmaya başladı nabız yükseldi ama içimden bir ses fark atacağımızı geciriyor Rabbim bizi utandırma.

Duygun Yarsuvat: Maç izlerken hop oturuyorum hop kalkıyorum. Çok heyecanlanıyorum. Arada küfür de ederim yeri gelince…

CELNir9WgAANgwv.jpg

CELNisAW8AAd1ZD.jpg

Kac gündür bu kadroyu yazip duruyordum vallahi. Yedeklere bakinca zaten baska kadro bana mantikli gelmiyor.

Sinan Bolat - yedek kaleci
Tarik Camdal - ligin en kötü sag beki, 11'de yeri yok
Koray Günter - henüz cok tecrübesiz, bunu gördük
Yekta - galatasaray'da 11 oynayacak kapasitesi yok
Olcan ve Umut - bunlara kac haftadir tepki gösteriyorduk zaten, bunlarin yeri kulübedir.. Olcan hamle oyuncusu olarak bile kullanilmamali su haliyle. Umut ise sadece kaos futbolunda gideri olan bir adam
Sinan Gümüs - kulübede yetenekli diyebilecegimiz tek hücum oyuncusu. hamza hoca süs olarak kenarda tutsa bile fizik gücü gayet iyi bu lige göre ve sans bulmali. en azindan bruma ve yasin'e alternatif olarak kullanmaliydik kendisini. tabi bunu beklemek hayalcilik olur. bruma ve yasin'i beraber kac mac oynatti ki sinan'i alternatif oyuncu olarak kullansin.

fb medyası akhisarın hamzadan ötürü yatacağı haberlerini pompalıyor.. ts için de yatar propogandası yaptılar.. korkum bu..

Geri
Üst Alt