STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Ideal orta saha melo -emredir. Ama hiç bir hoca Türkiye'de Selçuk'u kenara alamaz

Maç öncesi yuzbinlerce kişinin dediği gibi olcan umut yedek çolak sahada 2 farklı ustunuz bu is bu kadar basit hamza hoca anla artık macera yapma

Mevcut malzeme ile en iyi kadro bu diyorduk zaten. Belki takim savunmamiz cok kötü ama buna care yok artik. Ligin sonuna dogru geliyoruz ve burada maclari bir sekilde kazanmak önemli.

Chedjou ve Melo'suz bile en iyi malzememiz yetiyor. Herkes kendi mevkisinde oynuyor ve belli bir oyun stratejimiz var. Önde Burak, arkasinda Sneijder ve iki gercek kanat. Iste özledigimiz futbol bu.

Ben sahsen bir taraftar olarak bu oyun kalitesinin standart hale gelmesini istiyorum. Sahada göbekli Olcan ve meziyetsiz Umut'un olmamasi da pozitif bir etken. Artik defans sorununu yeni transferlerle birlikte hallederiz diye düsünüyorum.

Su ilk yariya baktigim zaman 10 üzerinden puan verecek olsam en kötü oyuncumuza 7 puan verirdim. Herkes sahada elinden geleni yapiyor ve belirli bir cizgimiz var.

2 gol atan B17 bir yana, özellikle Yasin'i cok begendim ilk yarida. Pas oyununda cidden iyi ve sürekli geziyor, bir orada bir burada. Tam bir takim oyuncusu gibi oynuyor. Faydali.

Haydi Burak. Hatttrick bekliyoruz senden kocum.
Hatta en az 4 gol.
Gollerin hem disardaki dusmanlarina, hemde icimizdeki burak dusmanlarina gelsin..

Son düzenleme:
aslanistatics koyduğu roberte carlos vinesine bakın

adam ağlıyor abey :DDDDD

4 2 3 1 boşuna demiyorduk dimi şu kadroyu bozmasa formalite maçıydı bu diye ?

İyi pas yapıyoruz.

Hamza Hoca

Olcan'ı kesin alır oyuna 65 ten sonra.

olcanla çift forvet umutlu felan saçmalasaydı şu anda ya berabere ya da gerideydik burakta rezalet oynuyor olurdu herşey sisteme bakıyor işte

göbekli ve umut'u trabzon ve fener macinda oynatmasaydi haftaya sampiyon olurduk

Bruma´nin ilk 11 oynadigi nerdeyse her maci Galatasaray rahat kazanirken, bu 20 yasindaki oyuncun neden oynadigini tartismak sacma olur...

En cok kosanlar:

Yasin
Bruma
Emre

Dinamizim = WIN

Bu arada averaj mevzusuna fazla takilmayin. Besiktas'la ayni puanda bitirirsek onlarin üstündeyiz her türlü.

Hakem resmen ev sahibini destekliyor. Art niyetli bir yönetim görüyorum. Zokora ve Ahmet Cebe'nin sert oyununa ragmen sari kart göstermemek nedir?

Bromaysa umutlu değiştirirse son dakika abdürrahim kalp krizi geçirir yine en mantiklisi baymakla emre yi yer değiştirip bulmanın yerine yekti almak olur dakika 70 de

Geri
Üst Alt