STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Burak golden sonra Sneijdere I love you dedi :D

hani burak sneijderi hic sevmiyordu. Ulan adami Selcuk ve Sabriyle karistirdilar ya. Insanlar bile inandi burada.

Hamzanın yapması tek gereken şey=Uslu uslu kenarda oturup maçı izlemek. Sakın oyuna müdahale edeyim falan demesin. Hele brumayı çıkarıp umutu oyuna almayı aklının ucundan bile geçirmesin.

CApKSr0UwAAY5ss.jpg:large

Biat edin.

İşten yeni çıktım eve geldim, Pm ile yardım edebilecek biri var mı :)

ben maçın heyecanından kim iyi kim kötü onu bile sezemiyorum.. millet analiz yapıyor.. :D

İşte bu kadar arkadaş! Şu kadroyu çıkaracaksın, 4-2-3-1 gibi kadrona en uygun sistemden Umut denen ne işe yaradığı belirsiz adamlar yüzünden vazgeçmeyeceksin, göbekli olcanı oynatmayacaksın. Matematik değil bu işte bu kadar basit :) Asist ve gol konusunda sana katkı sağlayamayan formsuz Bruma dahi sisteme katkı veriyor. Nasıl veriyor? Sayesinde Umut oynamıyor işte daha ne kadar katkı verebilir ki? :asd22:

Hakem ise tam bir şerefsizlik örneği sergiliyor! Bir pozisyonun faul olması için ne olması gerekiyor? Hem de arka arkaya iki kere iki farklı oyuncumuza aleni faul yapılıyor bir tanesini çalamıyorsun :red: Düdüğünü falan as git mandalina sat portakal sat ama hakemlik yapma bir zahmet...

ilk 15 dk izleyemedim ama Selçuk gayet iyiydi bana göre

Geri
Üst Alt