STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

attachment.php

Ikinci yarida Sneijder / Burak girer.

Ekli dosyalar

• 1111793_Galatasaray_SK.webp
    1111793_Galatasaray_SK.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 267
Adam gibi bir kanat futbolu izleyemeyecek miyiz biz? Bunu bile çok mu görüyorlar bize?
Serie C takımı mı çalıştırıyorsun Prandelli? ;(

Renktaşlar yarın kanatsız sıkıcı bir futbol bizi bekliyor. Kısır bir maç olacağını düşünüyorum.Prandelliden soğumaya başladım.

-Muslera
-Tarik,Semih,Chedjou,Hakan
-Dzemaili,Emre
-Bruma,Sneijder,Sinan G.
-Burak

Çok değil daha 1 ay öncesine kadar en büyük şansımız Prandelli diyordum. Çok feci hayal kırıklığı yaşattı şu ana kadar, ne söylesem bilemiyorum. Hiç beklemiyordum doğrusu. Hazırlık maçlarında mantıklı işler yapıp sezon başlayınca sapıttı adam inanılır gibi değil.

Kolay maç olmayacaktır, puan kaybı ise çok ciddi güven bunalımını beraberinde getirir.

Cemal oynamaz yarın, Pandev de oynamaz zaten fizik olarak kötüler. Sinan Gümüş ya da Yasin oynayacak gibi geliyor bana ilk 11de. belki Çolak da olabilir

şu üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak çin güzel bir fırsat.Balıkesir ligte 34 mağlubiyet alabilecek bir takım,iy2ms2 tercih edilebilir :) pandev,bruma,burak ve sneijderin golleriyle 0-4 biter inşallah.he bu arada ligin boktanlığına bak daha 2.haftadayız 2 maçını da kazanan takım yok ve hala lideriz

Yok ederiz. Izgara balık yaparız. Balığı esir ederiz. Yeter ki Burak denen virus olmasın sahada.

Ligtv kadrosuna göre Yasin sağ bek olacakmış. Git gide daha da felaket bir hal almaya başladı

Geri
Üst Alt