STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Sakin olun beyler bi maç oynansın ondan sonra gerekirse eleştirirsiniz kadroyu da hocayı da oyuncuları da.

Her kötü oynayan 11deki yerini kaybediyor da selçuk neden hala??

Beklenenin aksine kolay maç olmayabilir ama ne olursa olsun kazanmak zorundayız öyle bir maç.

2-2 Berabere kalırız. Gollerimizi Bruma ve Burak atar.

Diziliş nasıl olacak acaba. bununla 4-3-1-2de oynanır. 4-3-2-1de oynanır. 4-3-3de oynanır.

Bi kazara berabere kalırsak neler olur acaba. Abi anlamıyorum ben Sneijder kanat oyuncusu değil elindeki en iyi adamın daha ne kadar verimini düşürebilirsin göz göre göre. Zaten Burak yüzünden ilerde top tutamıyoruz. Kanser olacağımız bir maç daha. Bu adamla gitmez bu yıl 4.yıldızı falan taktıramaz bu hediye ederiz gene

11 deki saçmalıklar:
1-Yasinin hiçbir tecrübesi olmadan sağbekte oynaması
2-Tarığın solbekte performansının düşmesi gerçeğine rağmen hala hakiki mevkisine alınmaması
3-3 lü ortasaha saçmalığının sürmesi
4-Brumanın yardımcı forvet tarzında oynayıp harcanması
5-Sneijderi rahatlatacak kanatların azlığı ve işine maydanoz olacak ortasahaların çokluğu
6-Burağın tek forvet yapamaması gerçeğine rağmen bunda ısrarcı olunması.
7-Olcan Adın gibi takımın en iyi yerli oyuncusunun 11i geçtim kadroda olmaması.
gerçekten çok fazla saçmalık var takımda Prandelli gerçekten bu hafta takımı hiç iyi yönetemedi ve kuramadı.

Vay Colak kadroya girebilmis.

#Balıkesirspor XI (Galatasaray): Emrullah, Okan, Coelho, Kulusic, Bülent, Jabbie, Santos, Aykut, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal.

Rakibinde 4-3-1-2 oynayacak olması güzel oldu. Bizim için en büyük şans ise Gökhan ve Sercan kazmalarının aynı anda sahada olacak olması

Bu gökhan ünal 3 senedir nerde oynuyorduda şimdi bi anda tekrar ortaya çıktı?

0-3 biter.. cimbomum ezer
bu 11 le o biraz zor olur.şöyle zayıf bir rakip var karşıda ama ona rağmen bu 11. gerçekten Prandelli çok fena yalpalamaya başladı.3 lü ortasaha varken ve Burak tek sf oynarken 3 gol atmamız büyük sürpriz olur yada rakip gerçekten PTT seviyesinde falandırda ancak o şekil olur.

Yine leş bir kamera açısı bizleri bekliyor.

Yasin'i sag bek denemek sacmalik. Oynat Tarik'i iste. Yok arkadas Prandelli gittikce sacmaliyor.

Geri
Üst Alt