STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Drogba gitmeyecekti.. Ölüsü şu an oynardı bu takımda çok rahat.. En azından Sneijder ve Bruma' yla anlaşacak bir forvetimiz olurdu..

Bruma 1-2 seneye bedavaya elden çıkar oyun zekası yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

kardeşim diyoruzki Galatasaray futbol klübü futbolcu hurdalığıdır, bonservislerini gecdim yıllık 56 milyon Euro ile türkiyede en fazla para cukkalayan işe yaramazlar ordusudur millet kızıyor, evet Galatasaray batırılmışdır, elde avucda hiç bir şey geride kalmamak üzere batırılmışdır, bu futbolcu hurdalığına harcağımız para 150 milyon eurodan aşağı değildir ve takımda 2-3 futbolcu dışında bütünn mevkiler,bütün oyuncular işe yaramaz ama bu bitikk oyunculara verilen yüksek maaşlar,yüksek bonservislerle resmen keriz yerine konmakdadır koskoca klüp, bütün bu rezaletin sorumlusu fatih terim,başkan ve danışmanı tulun ve terimin scoout ekibi şefi, yaptığı dünyanın en yeteneksiz scooutlarından olan emre utkucan vardır...

Bakmayın şu maçlara dedik size.

Sezarmış yok Manciniymiş adamların bir ismi vardı ama takke düştü kel göründü.

Türkiye'de böyle kişiler başarılı olamaz.

Nüfuslu eli sopalı teknik direktör gerek!!!
Mustafa Denizli gelse sesimi çıkarmazdım yada genç dinamik vizyon sahibi bir yabancı.

Sayenizde çok sevdiğim takımın maçlarını bile izlemez oldum.

BlueTapa

20 tane ortadan sadece 2'si isabetli.. MÜKEMMEL OYNUYORUZ!! Bruma hala ortada oynuyor.

Burak ve Selçuk gibi adamlar takımda olduktan sonra 13 kişi de oynasak zor kazanırız maçları.

Takımdaki rezil 3-4 oyuncu dışında şans faktörü de etkili oluyor. Bizim kaleye gelen takım nasıl oluyorsa ilk pozisyonda gol atıyor sürekli. Sonra kapalı savunmaya hiçbir şey yapamıyoruz.

Ise bak ya, gecen sene Drogba varken orta acacak kanat yoktu. Simdi ise orta acacak kanat var ama Drogba yok.

Planlama süper vallah. Burak ile bu sezon nasil gececek, kac taraftarimiz kanser olacak merak ediyorum gercekten.

Bence Umut oynasin Burak yerine. En azindan ofsaytin ne oldugunu biliyor, hava toplarina cikiyor ve Buraka göre biraz daha iyi(minimum fark) top tutabiliyor. Yapilan ortalara kafasini iyi sokar Umut.

şu takıma sağlam fw getiremedin ya aysal seninde alacağın olsun üstüne birde şu ofsaytçıyla ömürlük sözleşme imzaladın

Size Bin defa forvet alın dedik. Almeida bile olsa razıydık. Al işte ellimilyon orta yapıyoz hepsi boşa

Bruma' yı oynattığı yere bak.. Şimdi 2. yarı çıkartır Pandev' i alır, tek ileri dikine gidecek adamı çıkartır oyundan bu maçta böyle biter.. Prandelli bilmiyor bu işi..

Geri
Üst Alt