STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Nolursa olsun selcuk kesilsin artik. Emre colak oynasin birde.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

balikesir kazanacak gibi

muslera
tarik - chedjou - semih - hakan
selcuk...inan - dzemo
olcan - sneijder - bruma
umut

keske böyle baslasak

Bursaspor - GALATASARAY: 107.8 KM
GALATASARAY - Eskişehirspor: 108 KM
GALATASARAY - Anderlecht: 108.5 KM

Ortalama koşu mesafesi:108.1 KM

[TABLE="width: 511"]
[TR]
[TD]Dortmund: 119.8 km
Arsenal: 108 km

dün aksam dortmund - arsenal macinda.

iste kosu cok önemli, dortmund nerdese ekstra adamla oynamis dün. bizde böyle 115 falana ciksak ... dortmund bizi fena edecek bu sene bence...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 511"]
[TR]
[TD]Dortmund: 119.8 km
Arsenal: 108 km

dün aksam dortmund - arsenal macinda.

iste kosu cok önemli, dortmund nerdese ekstra adamla oynamis dün. bizde böyle 115 falana ciksak ... dortmund bizi fena edecek bu sene bence...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dortmund zaten makina gibi takim müthis kosu mesafeleri var.
Ama bizim icin 108 km gayet iyi, ilerleme olmus yani, net. Gecen sene 98 km kostugumuz maclari hatirliyorum

Eğer kanatsız bir takımla ve Selçuk'la oyuna başlarsa izlemeyeceğim mücadele.Niye kendimi sıkıntıya sokayım ki binlerce derdim var zaten anasını satıyım.

------------Muslera---------
Veysel --Zan---Semih---Tarık
-----Chedjou----Dzemaili----
Olcan-----Sneijder-----Bruma
------------Qral (Çaresiz)------

kanat oyunculu sisteme geç artık, gerisini ne yapıyorsan yap. fener maçına kadar bu takım oyununu oturtur umarım yoksa söylediğiniz zamana ihtiyacımız var lafları yalan olmuş olacak.

şu ortamda ne olursa olsun kazanmamız gereken maç.
3 puan hem takıma hemde taraftara nefes aldırır.

İnşallah buna benzer bi kadro çıkar.
İlerde Burak olmasında isterse kalede sinan olsun yada xhemailin yerine umut gün doğan ama Burak oynamasin lütfen. Eğer bunlar olmuyorsa buragin yerine her hangi birisi oynasin umut dışında alt yapıdan mi olur bozma orta saha oyuncusumu ben bilmez ama Burak oynamasin

Envoyé de mon Nexus 5

İlerde Burak olmasında isterse kalede sinan olsun yada xhemailin yerine umut gün doğan ama Burak oynamasin lütfen. Eğer bunlar olmuyorsa buragin yerine her hangi birisi oynasin umut dışında alt yapıdan mi olur bozma orta saha oyuncusumu ben bilmez ama Burak oynamasin

Envoyé de mon Nexus 5

Bizi muhtaç edenler utansın renkdaş ne diyim yok işte Umut daha kötü yani.

Melo nun yokluğunda Veysel o bölgede denenmeli bence...Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olacağı varsa ancak o bölgede yapabilecektir bunu, özellikleri ve orijini itibariyle...Sadece sağbekte şans bulursa büyük takım kariyeri çok uzun sürmeyecek, belli oldu artık...

Geri
Üst Alt