STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Hep diyorum inanmiyorsunuz, Mancini neden kovuldu? Para kullanacak diye, Prandelli felan daha iyi oldugundan degil.

Bir düzeltme yaparak sana katılıyorum hocam.Mancini kovulmadı kendisi bıraktı.
Hep söyledim Mancini geldiği ilk günden beri bas bas bagarıyor bu takımı gençleştirin diye ama kimse dinlemedi.
Adamın aldırabildiği tek kendi topçusu da Telles.
Tellesin geçen seneki maçlarda hucuma katkısına yaptıgı bindirmelerine bakın birde tarığa hakana.

Mancini sezon sonu verdi büyük ihtimal Ünal Aysalın eline istediği futbolcuların listesini.
ihtimal vermiyorum öyle 15 20m euroluk adamları istediğinine
3-4 tane 5-6m eruroluk adam istemişdir . özellikle forvete ve kanatlara.
Ama bizimkiler olmaz demişdir para yok diye.
Oda bu günleri görerek bırakmışdır..

Prandelli artislik yaptı ben bu kadroyu şampiyon yaparım transfere gerek yok diyerek.
Aldıra aldıra da ahı gitmiş vahı kalmıs yolunda yürüyemeyen dzemali ile pandevi aldırdı.

Hayırlı ugurlu olsun kazık büyük. Hemde uzun seneli.

Yine aynı cümlemle bitiriyorum.
GS dan en az 2 yıl başarı beklemeyin.

Koskoca takimi ne hale getirdiniz be utanin. Istanbul'a donmemesi gereken adamlar varda nerde o yurek

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bruma sevdasına olcan'ı yedik resmen
yekta dzemaili sevdasına da furkan'ı yiyoruz
yasinin yerine yine veysel, brumanın yerine olcan veya yasin orada oynasaydı sanki 5 mi yiyecektik???

Değişiklik bile yok helal be!!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

oyuncular formsuz ama takımın bu kadar kötü olmasının tek sebebi prandelli.
Mantalite kötü hemde çok kötü taktik yok diziliş berbat ofansif arayış yok.

Bu hocayla gitmez. Bu GS ın 11 ne kadar formsuz olursa olsun yine bu balıkesire handikap yapacak 11 .
Ama bu taktik bu dizilişle değil. Bu hoca mantalitesi ile değil...

Bu maçdan sonra 1 sn daha düşünmeden hocaya kovup yerine hemen Mustafa Denizli getirilmeli.
Aksi halde sabır sabır diyerek bu seneyi unutun...

Yabancı fantazilerle ugrasılmamalı hemen Mustafa Denizli getirilmeli.

Bu takımın dilinden o anlar..

Eğer bir kaç hafta daha beklenmeye karar verilirse bu sezon ligi ellerimizle fenere veririz..

Ne yaparsak yapalım Fenere lig mig veremeyiz
Hayatta şampiyon olamazlar o İsmail Kartal denilen andavalla
Ama bizden iki üç puan yukarıda bitirebilriler, o ayrı.

Galatasaray Formasını Koysan Berabere oynar En Kötü

...demek bazi oyuncular o formayı ....

Top bizde sürekli, yükleniyoruz ama kaç gol pozisyonu bulabildik? Sezon başından beri maç başı 2 gol pozisyonu bile yok. Rezalet hücum ediyoruz

Orası doğru sıkıntı orada ama takımda çok net toparlanmanın olduğu belli , 2 gol yedik diye saçma konuşmanın anlamı yok...

Bir de Burak-Selçuk kadro dışı kalmalı çok acil , umarım bu maçtan sonra olur bu..

İkinci olarak Prandelli Sneijder-Bruma ikilisini Burak'a yaklaştırıyor bu da kanatsız oynamamıza sebep oluyor,bu oyuncular kanatlara açılmalı...

la şuna şanssız gol demeyin RM chealsea arsenal dortmund
bu gibi takımlar hiç böyle goller yemiyolar sen 1 maçta 2 tane yiyosun neden? şanssızlık mı

Maçın öncesinde kadroda yine Burak ve Selçuk isimlerini yazılı görünce maçı açmadım bile izlemiyorum şu an ve çok mutluyorum :D İlk devrenin skoruna bakınca da ne kadar haklı bir karar verdiğimi anladım. En azından sinir hastası olma tehlikesi yok :asd22:

Burak ve Selçuk kadro dışı kalmadan bu takımdan bir yol olmaz. Bu cesareti gösterecek bir hoca lazım bize :red: Tabi olay sadece cesaret değil. Bence prandelli hoca moca değil. Daha 3 haftada kanıtladı bunu sağolsun. Mancini kalsaymış daha iyiymiş.

BY'yi futbolcu sanan TD benim için futbol adami degildir. Gerçek bir futbol adami olsa geldigi gün Burak in top kontrol edemedigini görüp santrafor isterdi. Adamda analiz manaliz yok. Ne yaptigini bildigini sanmiyorum.

Her maç 7 gol de yesek Fatih'i aramam :) Uzak olsun. Kulübün dibinden bile geçmesin.

seni anliyorum hakli taraflarin var evet f. terimin hatalari oldukca fazla ama yaptiklari yasattiklari basarilarda görmezden gelinemez, kabul edelim terimin gittigi gün biz bittik!!!!
bende kiziyorum terime ama yigidi öldür hakkini yeme.

Geri
Üst Alt