STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

futbolculara neden tepki veriyormusuz.biz bu gunleri gördükte onun için tepki veriyoruz.kurumsal başkanımız ve toplantılara katılmayan yöneticilerimiz göremedi ki.

Balikesir ile 10 mac yapsak 10 golü zor buluruz o kadar les forvet hattimiz var. Hazirlik maclarinda bile dogru düzgün gol atamiyordu bu uyduruk takim.

İtalyayla bala finale kaldı. Ondan ziyade 2 turnuvada da gruplardan çıkaramadı rezalet resmen. Iyi olsa memnun olsalar italya neden final oynamış adamı yollar ????

futbolcular kötü ama bu kadar kötü olması da imkansız parandelli gerçeten bize çok dar geldi takım nefes alamıyor

kongrede başkan inşallah aday falan olmaz
2 senede kazandırdıklarını 1.5 senede bitirdi..

Bülent Korkmaz'ı falan getirelim, Allah belasını versin nedir bu İtalyanlardan çektiğimiz? Balıkesir'e karşı pozisyona girmedik!!! Kadro kuramıyor adam!!!!!!!!

burak niye cekiyor ? kusura bakmayin da bu takima hangi td gelirse gelsin, takimin krali burak ile selcuk olmus td filan ne derse bos

winner adami satti iste taraftar

Ne winnersı arkadaş.
Devre arası aldığı oyunculardan tut ceyhun'u ilk 11 oynatıp 3lü ortasaha oynatması 91'de toplar şişerken Drogbayı çıkarıp orta saha alması.

Buda sakallı kopyası.

İsterse maç çevirsin şampiyon olsun.
Ben bu futbolu görmek istemiyorum.

Şu takımı forumdan herhangi biri yönetse emin ol Xemaili çıkar kanat yada forvet girer.

BlueTapa

Prandelli' den çok umutluydum ama yok bir şey olmaz bu adam ile

Hakem de ayrı facia ayrıca.Demirören kontenjanından galiba dokunmalar faul.

Ne winnersı arkadaş.
Devre arası aldığı oyunculardan tut ceyhun'u ilk 11 oynatıp 3lü ortasaha oynatması 91'de toplar şişerken Drogbayı çıkarıp orta saha alması.

Buda sakallı kopyası.

İsterse maç çevirsin şampiyon olsun.
Ben bu futbolu görmek istemiyorum.

Şu takımı forumdan herhangi biri yönetse emin ol Xemaili çıkar kanat yada forvet girer.

BlueTapa

mancini fatih terim gibi degildir, istediyse oynattir, demek ki istemedi...

Geri
Üst Alt