STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Simdik anliyormusunuz mu yönetimiz ne kadar dandik oldugunu?

Son dakika panik hamlelerle, Selçuk ve Burak denilen artist yeteneksizlere o kadar vermek istiyorsunuz.

Geri Adnan Polat yillara dönecek bu gidisle.

Umut yerine Pandev'i niye almıyorsun?Sınır sıkıntısı da yok anlamadım ki.İlla 75'i mi bekleyeceksin?

Brumanın yaptığı tek şey bencillik. Topu alıp kaybetmeye bayılıyor. Çalım hastası adam.

Brumanın skora yaptığı etki sıfır. O yüzden çıkması hiçbirşeyi etkilemez. Boşuna kendinizi kandırmayın. Parandelli kazığı yemiş bu klüp nasıl düze çıkar bilinmez.

GT-I9300 Tapatalk

Cok kotusunuz ya aglicam sinirden bu formaya yazik forma agladi resmen kimsenin bize boyle bir mac izletneye hakki yok prandelli isinamadim sana

avci oynatmayinca bütün taraftar hortladi nasil oynatilmaz...
selçuk o zamanlar böyle degildi.buragı FT nasıl yedek bırakıyordu.burak kim selçuk kim ya.teknik adam istemesin ilk 18 e giremezler.hakan şükür arif erdem bülent korkmaz gibi tarihimize geçseler tamam derim haklısın.

Ünal aysal aday olmamalı geçen sene başarısızdık bu sene de şimdiden havlu atacaz. İş yapan adamları yönetimden kovarak sonu getirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Is biraz da hocada biter. Birakin bu isleri. Balikesirspor´u birak yenmeyi, adam gibi pozisyon bile üretemiyorsun.

Orta sahada debelenip duruyorsun. Bu adamdan bir halt olmaz. Yol yakinken kovsunlar, Türk hoca getirsinler.

Ben böyle sacmalik görmedim. Ilk 11´inden sistemine kadar hersey skandal.

Hırsınız nerede beyler? Bu maçı hiç kazanmayı istediniz mi?

Yazık...

Burak ile selçuka zam yapıp sözleşme uzatan zihniyete tüküreyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt