STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Ne alakasi var, Gencler'e karsi bize oynadiklari gibi 90 dakika savunmaya cekilip kontratak mi oynuyorlar zannediyorsun? Eses'in bize karsi topa sahip olma yuzdesi 29'du, sadece oyunu bozup uzun topla kontra yapmaya calistilar, Gencler'e karsi tam tersi. Sacma sapan kiyaslamalar yapiyorsunuz.

Es Es in dogru dürüst defansi yoktu. Öyle 11 kişi de defans yapmadilar. Gençlerbirliginin hocasi bile yok. Hem Es Es in nerden biliyorsun hücum yaptigini. Başinda Ertugrul saglam var. Biz boşluk bulsak bile hücumda zayiftik.

Eger saçma yorum istiyorsan Olcanla iligili yazdigini okuyabilirsin.

#BugünGünlerdenGalatasaray

Umudumun olmadığı maç. Yeneriz yeniliriz mesele o değil, takımın şu an oynadığı futbol harici herşey konuşuluyor maalesef.

İtalyanı övcem diye olcanı çöp yapmakta nedir?

Fener macina ilk 11'de baslamadi mi, 120 dakika oynamadi mi o macta, nasil yalnizca 44 dakika oynadi? Hazirlik maclarinda her maca ilk 11'de baslamadi mi?

Olcan'in alternatifleri Bruma'yla Pandev, bunlar daha mi kotu? Zaten yedek cikacaksa ben sahsen Sinan Gumus'un sans bulup nasil oynadigini gormek istiyorum biraz. Ikinci yarida Olcan girecegine bir mac da Sinan girsin, gorelim.

Süper kupada olcan takımın iyilerindendi.Brumayla Pandev nasıl birlikte oynayacaklar bu yabancı kontenjanında kaldıki pandevi daha doğru dürüst göremedik.Olcan bu yerli kısıtlılığı olan kadroda her türlü oynar.Sinan Gümüş gibi falan ne olduğu belirsiz adamların her türlü eline verir.Ayrıca formsuz Selçuk ve Burakı her maç banko oynatan adamın forma adaletine güveniyormusun

Es Es in dogru dürüst defansi yoktu. Öyle 11 kişi de defans yapmadilar. Gençlerbirliginin hocasi bile yok. Hem Es Es in nerden biliyorsun hücum yaptigini. Başinda Ertugrul saglam var. Biz boşluk bulsak bile hücumda zayiftik.

Eger saçma yorum istiyorsan Olcanla iligili yazdigini okuyabilirsin.
Nereden mi biliyorum, bugun maci seyrettim ondan biliyorum. Ayrica bugunku macin topla oynama istatistikleri bizimkinin tersi. Eses butun mac topa sahip olmus, Gencler az oynamis.

11 kisi defans yapmadilar da macin istatistikleri yalan mi soyluyor. %29'a %71 topla oynama orani. Eses'in paslarinin cogu uzun pas. Ceza alanina atilan toplar, faul sayisi vs hepsi bizim hucum ettigimizi, Eses'in uzun toplarla kontra disinda gol atmaya pek niyeti olmadigini gosteriyor. Defansta yedek oyuncu oynatmak zorunda kaldilar diye savunma yapmamis mi oluyorlar yani?

Onune gelen konusuyor iste. Galatasaray taraftarlarinin kalitesi iyice dustu.

tahminen yekta selçuk dze ortasahası çıkılacakmış bundan ötürü uzun süre sonra canlı tvden maçı izlemicem,iyi futbol+mücadele etmeyiz büyük ihtimalle fazla bişey kaçırmam yenerler umarım.

Süper kupada olcan takımın iyilerindendi.Brumayla Pandev nasıl birlikte oynayacaklar bu yabancı kontenjanında kaldıki pandevi daha doğru dürüst göremedik.Olcan bu yerli kısıtlılığı olan kadroda her türlü oynar.Sinan Gümüş gibi falan ne olduğu belirsiz adamların her türlü eline verir.Ayrıca formsuz Selçuk ve Burakı her maç banko oynatan adamın forma adaletine güveniyormusun
Laf olsun diye söylüyor. Bu forumda marjinal olacagim diye saçmalayan insanlar var. Dogru dürüst oynamayan oyuncuyu yerin dibine batirip, ne oldugu belli olmayan Sinan Gümüşün oynamasini istiyor. Oyuncuyu yolda görse tanimaz.

prandelli gereksiz işler yapıyor gerek yok bunlara formayı kim hak ediyorsa ona ver hoca !!!

Nereden mi biliyorum, bugun maci seyrettim ondan biliyorum. Ayrica bugunku macin topla oynama istatistikleri bizimkinin tersi. Eses butun mac topa sahip olmus, Gencler az oynamis.

11 kisi defans yapmadilar da macin istatistikleri yalan mi soyluyor. %29'a %71 topla oynama orani. Eses'in paslarinin cogu uzun pas. Ceza alanina atilan toplar, faul sayisi vs hepsi bizim hucum ettigimizi, Eses'in uzun toplarla kontra disinda gol atmaya pek niyeti olmadigini gosteriyor. Defansta yedek oyuncu oynatmak zorunda kaldilar diye savunma yapmamis mi oluyorlar yani?

Onune gelen konusuyor iste. Galatasaray taraftarlarinin kalitesi iyice dustu.

İstatistige göre Buragin süper star bir forvet oldugu görülüyor. Topun sende olmasi senin durmadan hücumda oldugunu göstermez. Onlarin çogu geri pas yan pas. Çok bilmiş Beyefendi soruyorum. Anderleth 11 kişi defans mi yapti. Hücumda ne yaptin. Bana bir analiz yap. Biz nasil hep hücum etmişiz.

Olcana salliyorsun. Buragi Selçugu bu formlariyla neden oynattigini bize söylermisin. Dogru dürüst 11 oynamayan adami yerin dibine geçirdin. Sinan gümüş daha iyi diyorsun. Onunda mi maçlarini izledin.:confused:

Birde kalite ile ilgili laf etmişsin. DOgru söylüyorsun. Senin gibi kahvehane agzi bulunmuyor bende affet.

Son düzenleme:
Su an acıyor acıyor şarkisini dinliyorum olmadi simdi bu :( illa bir yerimiz aciyacak.

İstatistige göre Buragin süper star bir forvet oldugu görülüyor. Topun sende olmasi senin durmadan hücumda oldugunu göstermez. Onlarin çogu geri pas yan pas. Çok bilmiş Beyefendi soruyorum. Anderleth 11 kişi defans mi yapti. Hücumda ne yaptin. Bana bir analiz yap. Biz nasil hep hücum etmişiz.

Olcana salliyorsun. Buragi Selçugu bu formlariyla neden oynattigini bize söylermisin. Dogru dürüst 11 oynamayan adami yerin dibine geçirdin. Sinan gümüş daha iyi diyorsun. Onunda mi maçlarini izledin.
confused.png

Birde kalite ile ilgili laf etmişsin. DOgru söylüyorsun. Senin gibi kahvehane agzi bulunmuyor bende affet.
Burak'i oynatmayacak da kimi oynatacak? Olcan mi santrfor oynayacak? Bursa macinda kilidi acan golu kim atti? Anderlecht'e golu kim atti?

Sen eger Eskisehir'in bize karsi hucum futbolu oynadigini iddia ediyorsan ben sana ne diyeyim? Git ac bak, maclarin haritalari var, oyuncularin saha icindeki gercek pozisyonlarini gosteren, hangi takimin savunma oyunculari kaleye daha yakin oynamis, forvetleri rakibin ceza sahasina daha yakin oynamis. Sir degil, hepsi var bunlarin.

Zaten millet seyrettigi maci dogru duzgun yorumlayabilse bunlara da gerek yok, kim hucum yapiyor, kim savunma oynuyor bunlari gormek zor degil ama maalesef boyle somut delil sunmak zorunda kaliyorum abuk sabuk yorumlara karsi.

Sinan Gumus daha iyi falan demedim, Olcan oynadi iyi performans gosteremedi, biraz da baskasi sans bulsun madem dedim. Hoca Olcan'i goturmedigine, Sinan'i goturdugune gore, belki o da oyle dusundu, bu kadar basit.

Muslera , Veysel , Semih , Chedjou , Tarık , Dzemaili , Furkan , Bruma , Sneijder , Yasin , Burak

Bu kadro çıkıyor sanırım en iyi şekilde , farklı bir galibiyet alıp toparlanmaya başlamak şart.

Bu maçta puan kaybı olursa Prandelli kaçacak delik arasın. Taraftar bu sefer çarmıha gerer vallahi onu.

Burak'i oynatmayacak da kimi oynatacak? Olcan mi santrfor oynayacak? Bursa macinda kilidi acan golu kim atti? Anderlecht'e golu kim atti?

Sen eger Eskisehir'in bize karsi hucum futbolu oynadigini iddia ediyorsan ben sana ne diyeyim? Git ac bak, maclarin haritalari var, oyuncularin saha icindeki gercek pozisyonlarini gosteren, hangi takimin savunma oyunculari kaleye daha yakin oynamis, forvetleri rakibin ceza sahasina daha yakin oynamis. Sir degil, hepsi var bunlarin.

Zaten millet seyrettigi maci dogru duzgun yorumlayabilse bunlara da gerek yok, kim hucum yapiyor, kim savunma oynuyor bunlari gormek zor degil ama maalesef boyle somut delil sunmak zorunda kaliyorum abuk sabuk yorumlara karsi.

Sinan Gumus daha iyi falan demedim, Olcan oynadi iyi performans gosteremedi, biraz da baskasi sans bulsun madem dedim. Hoca Olcan'i goturmedigine, Sinan'i goturdugune gore, belki o da oyle dusundu, bu kadar basit.
1- Sen benim nededigimi anlamiyorsun. Ben Es Es Hücum futbolu oynuyor mu dedim. Tümüyle topu tüfegiyle defans yapmadi dedim. O topla oynama oranini gösterme bana. Net pozisyonun var mi? Yan pas Geri pas yüzde 50 si.
2- Anderletch defansif mi oynadi? Neden o soruma cevap vermedin. Hücumda ne yaptin?

3-Buragi oynatmayacak kimi oynatacak diyorsun? Umut orda süsmü duruyor.

4- Bursa maçinda kilit golü atti diyorsun. Hücumlari baltaladigini gördünmü. O begenmedigin Olcanin pasinda Yasine atmadigi pasi biliyormusun? kilit yer orasiydi işte.

5-En komigide Anderletche golü kim atti gibi saçma bir laf etmen. Gözlerini aç iyi dinle. O golü Chedjou atti. Hani Sneijderin at dedigi basit pozisyonu zora çeviren Buragi utandirdi.

6- Olcan nerde şans bulmuş. 1 maç 11 oynayip mi şans buldu. O maçtada iyiydi. İyi performans gösterememiş. Sen komik misin?

7- Senin somut delil dedigin İstatistik kagidimi. O herşeyi göstermiyor. Bir halt bilmiyorsun. Hoca nediyorsa dogrudur zihniyetindesin.

Son düzenleme:
1- Sen benim nededigimi anlamiyorsun. Ben Es Es Hücum futbolu oynuyor mu dedim. Tümüyle topu tüfegiyle defans yapmadi dedim. O topla oynama oranini gösterme bana. Net pozisyonun var mi? Yan pas Geri pas yüzde 50 si.
2 nderlet defansif mi oynadi? Neden o soruma cevap vermedin. Hücumda ne yaptin?

3-Buragi oynatmayacak kimi oynatacak diyorsun? Umut orda süsmü duruyor.

4- Bursa maçinda kilit golü atti diyorsun. Hücumlari baltaladigini gördünmü. O begenmedigin Olcanin pasinda Yasine atmadigi pasi biliyormusun? kilit yer orasiydi işte.

5-En komigide Anderletche golü kim atti gibi saçma bir laf etmen. Gözlerini aç iyi dinle. O golü Chedjou atti. Hani Sneijderin
at dedigi basit pozisyonu zora çeviren Buragi utandirdi.

6- Olcan nerde şans bulmuş. 1 maç 11 oynayip mi şans buldu. O maçtada iyiydi. İyi performans gösterememiş. Sen komik misin?

7- Senin somut delil dedigin İstatistik kagidimi. O herşeyi göstermiyor. Bir halt bilmiyorsun. Hoca nediyorsa dogrudur zihniyetindesin.

Kusura bakma madde madde her zirvana cevap veremeyecegim, degmez cunku. Sana dedim ki "git takimlarin sahadaki pozisyonlarina bak, kim daha ileride, kim daha cok kendi sahasina cekilmis". O anlatir kimin hucum, kimin savunma mantiginda oldugunu. Hucum yapip da pozisyon bulamamak diye bir sey de var futbolda. Basarisiz hucum yapmak diye birsey, ki savunmaya cekilen takimlara karsi olur bazen, ozellikle yeni bir sistemle oynayan, daha hucum organizasyonlari tam oturmamis takimlar zorlanirlar pozisyon yaratmakta defansif oynayan takimlara karsi. Biz de zorlaniyoruz, normaldir, takim daha yeni acti sezonu yeni bir teknik direktorle, yeni sistemle, bazi yeni oyuncularla.

Olcan her hazirlik macinda ve Fener macinda ilk 11 oynadi. Bazi futbolcular ondan cok daha az sans buldu. Yasin cikti 1 hazirlik maci, bir resmi mac ilk 11, bir sonraki mac yedekten Olcan'dan da sonra girdi, Olcan'dan daha az oynadi. Onu 2 mactaki performansiyle herkes yargiliyor da Olcan neden yargilanamaz? Sonucta Olcan takimdan temelli mi kesildi Eboue'yle Sabri gibi? Bir mac kadroya alinmadi, hepsi bu, ne var yani? Eger Sinan vs gibi gencler hic oynamayacaklarsa, Balikesir gibi ligin belki en sayif takimina karsi bile yedek bile soyunmayacaklarsa neden tutuyoruz o zaman biz bu cocuklari takimda?

Geri
Üst Alt