STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Fanatik in yaptığı araştırmaya göre şampiyonluğun en büyük favorisi FB imiş 2.15 ile. GS 2.25 ile ikinci. BJK 2.60. Nasıl favori olabiliyorlar hala?
At gözlüklü olursan böyle sonuç ortaya çıkıyor işte :)

Tamamen mantıken baktık mı puan sıralamasında birinci olan takımın şampiyon olma ihtimali en düşük oran olamaz.

Son düzenleme:
Fb'nin maçlar pişmaniye gibi maçlar.Belki Başak takimi puan alabilir onun haricinde boş ekiplerle oynayacaklar.5'de 5 yahut 4 yapabilirler.Hem biz hem Bjk zor maçlar oynayacaz.Bizim Mersin deplasmani en tirstiğim maç.Salak Rize avantajini kaybetti.Bu haftada kaybeder ve Karabük puan alirsa yusuf çekmeler başlar Rize'de.Son maç oraya gidecez.İçeride Gençler maçı Bjk maçından zor olur.Bjk'nin de işi zor.

Haklımı yani anket? Hemfikir misin oranlara?

kalan karşılaşmalardan en kolay maçımız 4-5 farklı bir galibiyet bekliyorum.

kolay maç olduğunu söyleyen oldu mu?fener de bjk de puan kaybedecek...futbolun biraz adaleti varsa..fenere ilk yarıda hakemler çok güzel yardım etti.yedek kaleciler falan...beşiktaşa da öyle...bursa maçında verilen penaltı,eskişehir maçında attıkları ofsayt gol,eskişehirin sayılmayan golü..

onun bunun çocuklarına mı bırakıcaz şampiyonluğu?biraz yürek koyun 2006daki gibi..

Konya hala kırılgan bir takım, 15 -20 dakikalık tempo ve baskı onlara yetecektir, ilk 5-6 dakika baskılı oyun sonrasında eşitlenen bir maç bekliyorum 25 -45 arası biraz tempo işi bitirir.

ayküt bize rakip olamaz

ayrıca konyaya karsı içeride ezici üstünlüğümüz var
15 maç 14g 1b

Boyle konusmalari gorunce mactan korkmaya basliyorum. Ne zaman burda farktan bahsedilse zar zor yeniyoruz veya puan bile kaybediyoruz. Umarim yeneriz, fakat guzel futbol ile dahada guzel olur... Akhisar macini cok akilli oynadik ve kalan 5 macta ayni sekilde oynayip 5/5 yapip sampiyon olacagiz insallah...

Muslera
Sabri Ched Semih Olcan
Melo Selcuk
Emre Wes Yasin
Burak

En dogru kadro budur. Olcan'in savunma yönünde zaaflari biraz düsündürücü ama. Almaliyiz bu maci.

Göbekli Olcan'a kaldik yine sol bekimiz yane. La herif istanbul'da yemedigi kebab kalmamistir

4bc4b1dd7c5245439ac8be4fc5b9f028.jpeg

Bu foto süper olmus :)

Ne kadar mutluyuz seninle
Ne kadar mutluyuz bilemezsin
Zor günlere katlandık birlikte
Zor yollardan geçtik el ele
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Bir iki üç dört :cimbombom: şampiyon

At gözlüklü olursan böyle sonuç ortaya çıkıyor işte :)

Tamamen mantıken baktık mı puan sıralamasında birinci olan takımın şampiyon olma ihtimali en düşük oran olamaz.

Puan siralamasinda birinci olan takim kagit üzerinde besiktas olsa da, asil lider biziz. Farz edelim ki fb sampiyonluk yarisinda yok. biz bjk ile icerde berabere kalirsak onlarin önüne gecmis oluyoruz ayni puan da olsak dahi. cünkü ikili averaj bizim lehimize. Su an bjk nin bizim önümüzde yer almasi sadece formaliteden dolayi. Beraberlik onlara Arena da su durum devam ederse yetmeyecek.

Hos, Fb o zamana kadar puan kaybetmezse, beraberlik bize de yetmez.

Arkadaslar, aranizda Telefon/Teknoloji'den anlayan var mi?

Benim iPhone 6'da Touch ID olmuyor, ne zaman parmak izini ayarlamak istesem, önce parmak izini olustur ekrani geliyor, hemen ardindan "failed" penceresi geliyor, yani daha parmak izini vermeden geliyor. Bu hatayi nasil giderebilirim?

Puan siralamasinda birinci olan takim kagit üzerinde besiktas olsa da, asil lider biziz. Farz edelim ki fb sampiyonluk yarisinda yok. biz bjk ile icerde berabere kalirsak onlarin önüne gecmis oluyoruz ayni puan da olsak dahi. cünkü ikili averaj bizim lehimize. Su an bjk nin bizim önümüzde yer almasi sadece formaliteden dolayi. Beraberlik onlara Arena da su durum devam ederse yetmeyecek.

Hos, Fb o zamana kadar puan kaybetmezse, beraberlik bize de yetmez.

Kural değişmedimi? İlk önce genel averaja bakılmıyormu artık

Geri
Üst Alt