STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Sanırım ceza sınırındayız. Eğer bugün söversek Gençler maçında çekeriz cezayı. Bugün ana avrat sövelim o zaman :)

farketmez renktaş , şuan sınırdayız ama sınır aştıktan sonra her tekrarda ceza veriyorlar yine

bu akşam küfür olsa bir tribün kapanır , gençler maçında da olursa öbür tribünü kapatırlar bjk maçı için

yani en iyisi hiç küfür olmaması

Inşallah güzel bir zafer kazanacağız. Saldır Galatasarayim!

trübündekiler aptal değildir herhalde.daha şampiyon olmadık,lider bile değiliz.niye küfür ediyon sen..ne başardık daha ?bi şampiyon olak,hep beraber koyduk mu deriz şikecisine,tffsine:o

korkulacak tek maç Gençlerbirliği maçıdır 5 maçta 1 g 1m 3 beraberlik

Fener bunlara her sene 5 atıyor ama biz hep berabere kalıyoruz

Kale arkasinda yerimizi aldik maci bekliyoruz. Takimimizi gonulden seviyoruz. Gonulden destekliyoruz. Canimizi bile veririz, biz asigiz askinda tarifi yoktur.

-Cimbom old boys

Istedigini de konya ile hic bir baglantim yok konyali degilim hic gitmedim konyada yasamiyorun konyada akrabam yok :)

2-0 olsun bizim olsun.

Bu arada ben 5'te 5 yapamayacağımızı düşündüğüm için FB nin bu hafta puan kaybını istiyorum.

Zemin ne durumda acaba?İlk yarıdan 2-0 yapıp fişi çekmemiz lazım Antep maçı gösterdi ki içerde-dışarda farketmez bundan sonra oynayacağımız her maç zor

muhtemel birsey ciktimi

Kazanıp rakipleri baskı altına almalıyız
mesafe azaldıkça baskı artar

Konyanın orta saha,4lü defans ve kaleci ciddi anlamda sıkıntılı tipler. Çok rahat kazanmamız lazım

Bu adamları 2 kere farklı yendiğimiz için korkuyorum umarım 1-0 da olsa kazanır ve yolumuza devam ederiz yolumuza.

rüyamda 4-3 gördüm son dakikada attık, öyle olursa kalp krizi geçiririm

Geri
Üst Alt