STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Takımın sorunu bruma ve yasin. İkiside çok kötü olunca tıkandık acilen emreç girmeli veya umut bile iş yapar bruma yerine

Rezalet.....

Muslera - takimi yine kurtardi
Sabri - defansta yine berbat. ofansta deniyor ama yetenek sorunu var iste yillardir ayni problemler..
Chedjou - eh iste, duran toptan gol atabilirdi
Semih - eh iste
Olcan - sabri gibi
Melo - cok kötü
Selcuk - cok kötü
Sneijder - cok kötü
Bruma - deniyor ama sabri ile uyumu yok. akip gitmesi gereken yerde frene basiyor..
Yasin - 1 kez iyi mühahale etti ama onun haricinde görmedim
Burak - yasin gibi. sahada yoktu resmen. esamesi okunmadi.

acilen kendimize gelmeliyiz.. kendi sahamizda konya bize karsi tek kale oynadi resmen. kenan özer'in yerine az becerikli biri olsa 2-0 gerideydik.

Sabri'yle Olcan'ı bir tutma lütfen. Sabri bildiğimiz ayarsız adam, arada beklenmeyecek şeyler yapıyor, tabii ki kötü. Ama olcan rezalet be kardeş. Sayamadım kaç topta rakibe adrese teslim yolladı.

mk takımları bize karsı aslan, kaplan kesiliyorlar.

hani bizim takım kötü eyvallahta, konya bir fb-bjk ile oynasa su direnci gösterebilir mi ??

Emre. Melo. Selçuk. Wesley
Burak. Umut

442 ye acil dönmesi lazım hocanın.

Bugune kadar 2.yarıya değişiklik yaparak başlayamadı hamza. Yine aynı kadro devam eder!

Muslera olmasa muhtemelen yine 8.falan olurduk. Cünkü futbol seviyemiz o seneyi animsatiyor.

Melonun yerine Emre girsin diyenlere anlam veremiyorum. Emre son dönemlerde iyi ona bişey demiyorum ama eğer o bölgede selçuk-emre ikilisi olursa orta sahayı oynaya oynaya geçer adamlar.

konya'a salliyorsunuz? ilk macta 5 tane attik adamlara, konyalik bisey yok. biz reziliz, hepsi bu

Geri
Üst Alt