STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Emre Çolak'lı kadro ile daha iyi pas yapıyoruz.Selçuk rahatlıyor bence Emre varken.

Sinan Gümüş ve Emre Çolak ikinci yarı oynamalı.

Şöyle 5-6 olsa ne güzel olur

11240415_1572727076348193_721635175_n.jpg

Olcanin faydasini goremedik su ana kadar. Bunu dedik ya simdi ilk yariyi 2 asistle tamamlar.

ters totemler iyidir sevdim bunu
fark atarizcilari sevmiyorum

----------------------Kaya-------------------
Ömer Ali----Selim----Ali Turan----Mehmet
--------------Mahlangu--Çamdalı------------
Kenan-----------Mehmet G.---------Djalma
--------------------Kabze-------------------

Haha son 3 maçta da gol atan Rangelov yedek.Sir Aykut kıyağını yapmış yine bize.Büyüksün hocam.

10 numara pozisyonunda Mehmet Güven.Haha.Haşortman şovvv.

acayip heyecanlanmaya basladim.. 1h öncesine kadar kolay yeneriz dedim.. simdi cok korkmaya basladim

Turkiyede adamin oynama zevkini hevesini alirlar… negatif oyunu seven topu geri geri vermeyi seven adamlarimiz cok oldugu icin. Bruma bu duzen icin asiri cabuk bir oyuncu. Seri bir kontra takimi olsak bruma ezer gecer

olcan sorun yaşarsa solbekte hakan balta girer oyuna.ben de bruma yerine emre çolak oynasın isterdim.ama artık bruma da kendini göstermeli.korkağın teki oldu çıktı.bütün herkesi çalımlamaktan zevk alan çocuk neye dönüştü böyle ya..

Turkiyede adamin oynama zevkini hevesini alirlar… negatif oyunu seven, topu oksayan adam cok, birde rakip yumusaksa topu tutarak maci alirsin. Bruma bu duzen icin asiri cabuk bir oyuncu. Seri bir kontra takimi olsak bruma ezer gecer ama bu ritimde ne fayda. Adam takimla beraber olmak icin yavaslama modunda.​

Son düzenleme:
Hasan Kabze ağırlaşmış biraz ama havadan vuruşları iyi.

Uzun atıcaklardır Hasan Kabze'ye seken topları alırsak iş tamam.

Tehlikeli bir takım ile oynuyoruz. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir ekip Konyaspor, stadları ile bütünleşmesi ve takım sinerjisi üstler de bu aralar deplasman performansı ise düşük,yine süper analizler yorumlar yapabiliriz esasın da ama işte hocası Aykut Kocaman olduğundan dolayı içimde rahat bunu da ifade etmek isterim.

Emre havalanmasın yine 11'e girdi diye, iyi yapmış HH.

Eger gercekten bunu düsünürek yaptiysa taktir ederim hocayi. Emre ne yazik ki hep yasiyor bu sorunu. Iyi oynuyor sonra bir yerleri kalkiyor hemen ve garip garip spastik hareketler denemeye calisiyor maclarda, oysaki kolay oynayinca ne kadar faydali oluyor. Bunu ona birisinin mutlaka söylemesi gerek.

Besiktas macinda düsünmeden sahaya sürsün hoca Emreyi, yine iyi oynar.

Geri
Üst Alt