STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Yasin-Bruma-Olcan-Melo bunlar ne işe yarar ?

Pozisyon bulamadık, bu gibi takımlara karşı tek başına adam geçebilen kanat lazım ama bizim kanatlar topu sağına soluna çekip orta yapmaktan bile aciz.

Resmen 9 kişiyiz.Bruma amatör kümede oynayan oyunculardan bile daha berbat.Şişko olcan kıcını kaldıramıyor.Yasin wes ve burakta kötü.Tek umudum emre çolak.Hamza bruma sevdan yüzünden şampiyonluk gidecek.Bu arada defansımızı kimin en çok bozdugu net belli artık.Chedjou adlı kalas.Resmen defansta pimi çekilmiş bir bomba var.

çok şanslıydık melo chedjou semih hepsi riskli top sürmelere nasıl cesaret ediyorlar eğer gol yersek 2-3 ard arda gelir , çok önde defans hattımız ve diğerleri de ebesinin terekesinde bekliyorlar selçuk forvet gibi oynuyor mal herif bir maç libero oynadı ya ilerde gol arayacak..

sabri ve muslera hariç oyuncu yok heps leş

abi bari yüreğinizi koyun ne çaba ne birşey var takımda ne oluyoruz beyler

Bu maci aliriz bir sekilde yalniz besiktas macindan korkun her turlu. Su konyanin yakaladigi pozisyonlari atar besiktas. 3 sezondur bir tane derbi alamayan besiktasin en onemli derbide kazanacagini dusunuyorum.

Yasin rakibi gecemez… boyle maca emre colak lazim ikinci yari girmesi lazim. come on cimbom.

hamit sağlıklıysa neden melo oynuyor. telafisi yok artık bu macların

Melo'nun yerine Emre'nin girmesi lazım, umarım hamle yapmakta gecikmez hoca.

Sabri ve Muslera hariç herkes kötü.

Ya beyler maç başladı bir taraftan maçı seyrediyorum bir taraftan yorumlara bakıyorum daha beşinci dakikada futbolcularımıza sövmeler başlamış, hayırdır.Lam bir durun ya maç 90 dk stres had safhada yok o leş yok bu leş çıkın siz oynayın spor gazetesi ueter biraz destek mesajı atın puan kaybedersek sövün 45 dk totem yapın lan bari ayıp be

Geri
Üst Alt