STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Herkes olduğu yerde top bekliyor. böyle iyi oynamamız çok zor zaten, bireysel olarakda oynayamıyor hiçbir oyuncu.

Abartmiyorum. Bruma kadar büyük kazik yer yüzünde yoktur. Topcu diye aldik popcu bile cikmadi capsiz herif.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Melo çok ağır kalıyor.Emre'yle yer değiştirmeli.

Bruma tarihimizin en büyük kazığıdır aksini idda eden ağır fenerlidir bu adamdan bir bk olmaz ikinci yarı 3 tane atsın yine fikrim değişmez!!!

Bu maci aliriz bir sekilde yalniz besiktas macindan korkun her turlu. Su konyanin yakaladigi pozisyonlari atar besiktas. 3 sezondur bir tane derbi alamayan besiktasin en onemli derbide kazanacagini dusunuyorum.
beşiktaş o pozisyonlara giremez. aynı oyun mu olacak sanıyorsun?

korkacaksak gençler maçından korkalım asıl onlar atar.

bjk arenaya çıktığı an 1-0 geriden başlıyor.

yasin, bruma berbat ötesiydi ilk yarı...emre çolak ve sinan gümüş girse ne güzel olur

Bu takım değil hamza hoca şam0piyonluğa inanmamış bir kere.İnansa olcan yerine baltayı,bruma yerine emreyi oynatırdı

Bruma ve Yasin çok kötüler. Sabri olmasa kanatlar boşa çıkacak....Şu Bruma asla şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu değil. Her topu eziyor, hiç bir işe yaramıyor. Yasin de 2-3 hafta oynadı bitti.

Umarım 2.yarı daha fazla asılırlar maça. Yoksa şampiyonluk gider.

Hamza simdi tedirgin olup kazayla umutu sokarsa iste ozaman mictik.
Takimda bizle jb geciyor herhalde.
Bu ne arkadas

bugün maç olduğunu unutmuşum
ilk yarının sonuna doğru bir bakayım dedim ama pek iyi görünmüyor gibi

Wesley cik artik sahneye yaz bi tane uzaktan en kolay mac gidiyor elden

emre çolağı ve sinan gümüşü alsa keşke oyuna.ama hamza böyle bişey yaparsa ölür.

Brumanin bu kadar kotu oynamasinin nedeni sneijder. Sneijder neredeyse sol kanat gibi oynuyor. Brumanin ver kac yapacagi adam Burak oluyor o da malumunuz...

zaten 10 haftadır çekirge gibi zıplaya zıplaya buraya geldik.hamza bakalımm bu akşam yine zıplayabilecekmiyiz.

Geri
Üst Alt