STSL 14/15 H:30 | Galatasaray 1-0 Torku Konyaspor | MS | 8 Mayıs

Barış Şimşek ne zaman bir maça verilse korkuyorum. Sevmiyorum bu adamı. Nasıldı bilmem ama zor bela kazanmışız maçı.

şimdi devirip diğer iki kuşun maçlarını izleyebilirim ...
sıfır panik sıfır sıkıntı ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Noldu lan Baris Simsek?

Noldu lan Kaleci Kaya?

Noldu lan Aykut?

Noldu lan sikeci ziyaretciler?

Ne mi oldu, ben söylim:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

NOKTA.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İcerdeki maclarda takim acayip stresli.Özellikle Burak. İcerdeki son 2 macta buldugu pozisyonlari deplasmanda bulsa, 3-4 gol rahat atardi. Bugün takim halinde kötüydük

Azizin çocuklarısporsun koynaspor başka bişey değil!
Şikecilerin çocuklarısporsun konyaspor başka bişey değil!

11 kişi defans yapıp yerlere yatıp yatıp oynamamaya zaman geçirmeye gelmiş bu şikecilerin çocuklarıspor!
11 kişi defansa gömülüp galatasarayın oyuncularına sarı kartlar aldırmaya gelmiş sakatlamaya gelmiş bu azizin çocuklarıspor!
Varmı böyle sahada kabadayılık yapan, tüm takım defansa gömülüp yerlerde yatıp yatıp kenara alınınca koşarak oyuna giren şike çocuğu kadıköyde? Hiç gören oldumu? Kalecleri kaya'nın kadıköyde nasıl her üzerine geleni içeriye aldığını bir hatırlayın!

Aziz topunuzun anasını tatile çıkarmış öyle göndermiş arenaya! Baştada kaleciniz olacak şerefsiz kaya'nın! Topunuzun tarlalarını yeşillendirmiş! Buğdaylarını başak saldırmış öyle göndermiş arenaya.

Şampiyonluk yolunda haftaya yeni azizin çocuklarısporluları beklemeye başlıyoruz. Şimdi azize azizin çocuklarına mahmut usluya 3'in 1'ini selçukun kafasını almarıyla tutuşmalarını izlemeyi bekliyoruz.

Şampiyonluğu istanbul takımlarından hiçbiri haketmiyor biz de haketmiyoruz ama kötünün iyisi olabilmeli ve şu şampiyonluğu bu saatten sonra alabilmeliyiz! Ama şu bir gerçek ki futbol mutbol oynamıyoruz bu takımla da oynayamayız zaten... Kabız bu takım kabız! Muslera ve Sneijder dışındaki adamları at çöpe gitsin! Hayırlısı ile şu şampiyonluğu öyle veya böyle bir şekilde alalım da ondan sonrası allah kerim :red: Bu sezon bittikten sonra bir daha bu formanın yüzünü görememesi gereken çok adam var çok!

Yahu neyin gerçeği. 3 senedir uyuyormuydun nedir? Sneijder dediğin adam 2 senedir takımı ayakta tutuyor siz Sneijder ile Sosa'yı karşılaştırıyorsunuz.

11-12'de son 15 yılın en ii futbolunu oynarken sneijder'mi vardı ? neden bu kadar abartıyorsunuz. biz kimseye baglı takım degiliz.

sneijder'den benim beklentim; alex'in fb'ye yaptıgı katkıyı yapması. sneijder her mac yarım gol yarım asist olmalı..

takımda anlamsız bir panik oluyor içerdeki maçlarda abi rahat rahat oynayın işte derdiniz ne

Böyle kazanmamiz rakiplerin moralini bozar. Bu hamza hocanin taktiği olabilir.

Noldu lan Baris Simsek?

Noldu lan Kaleci Kaya?

Noldu lan Aykut?

Noldu lan sikeci ziyaretciler?

Ne mi oldu, ben söylim:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

NOKTA.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mehmet TOKAT gibi cevap :hat:

Geri
Üst Alt