STSL 14/15 H:30 | Sivasspor 2-3 Fenerbahçe | M.S | 9 Mayıs

kepce sergen ve arap ismail 2 td, mecnun ve azize 2 sikeci baskan 4 yavsak birlesip maci 3-2 anca almislar iste

Ligde son 4 maç.

ne beşiktaşın ne fenerin ne yaptığı önemli değil kalan 4 maçımızı kazanmak zorundayız şampiyon olmak istiyorsak

4/4ten maalesef umutlu degilim hamza ve bu futbol varken

Gaziantep'e ve Konya'ya attığımız gollerden sonra rakip futbolcular sanki şampiyonluk kaçmış gibi üzülürken,bu şikecilerin maçlarına bakıyorum da neredeyse pas verirken birbirlerine bir gül ikram etmedikleri kalıyor.Normal yollardan gol olmasa bile halis yavşağı bir numaralar döndürürdü.3.gol temiz mi?

Babacan iyi kaleci

Bunları durdurabilirler

Güldürme Şükrü.

CElWkiJWYAAQ7we.jpg

Futbolmuş:D

lan ne volkan babacani ,iyice mallastiniz be,adam bir numarali gs dusmani itin teki,o adamin sikecileri sampiyonluktan edecek kurtarislar yapacagini dusunecek kadar mallastiniz

Hollanda maçını izle Barış

IBB bir zamanlar boşuna ligin en az yiyen takımı da degildi

Haci bu herif çizgi kalecisi. İleri çikmiyor. Benim derdim iyi kaleci olup olmamasi degil. Muslerayla dalga geçecek kadar fanatik olan bu herif maçi verir.

4 maçı al şampiyon ol bu kadar basit. bu maçın şikeli olacağı zaten belliydi. ama kurgulama 4-3 lük maçtan daha güzel haklarını vermek lazım

Bu maçta 2-1 öne geçiriyorlar.Hadi maç temiz diyelim. 2-1 öndesiniz niçin bastırmıyorsun.Oynuyormuş gibi gözüküp oynamıyorsun.Tiyatroda ikinci perde yarın açılacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt