STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

hadi forzakartal foruma hadi bakim

fbniz süper sanki

kayseri kucak dansı yaptırsın da gör sen

takımı eleştirdin mi hemen karga ya da şikeci ilan ederler böyle.
siz gidin sabri reyisinize medhiye dizin ..
bugün onun mallığından nakulma kanadımızı perişan etti.
muslera her zaman böyle olmayabilir.

Renktas ben verilmeyenlere dogru demiyorum.
Topunun allah belasini versin, ama musleranin ki malesef ama malesef ki hakki bi kartti.
Simdi bi düsününce aslinda fena olmadi. Türkiyede en korkulan kaleci muslera, tff asla bjk macinda oynatmamak adina verirdi gencler macinda sariyi.
Burakta ayni sekilde kart görüp bjk macina cikamayacaktir bence.
katılıyorum en mantıklı zamandı sarı için

kart yanlış da demiyorum ama işte terazi kayıyor

Allahim sana sukurler olsun

Cok zor macti vallah ucuz atlattik

:D Ya hocam vallaha kalpten gidecektim şoktayım halen,0-1 bitmesi mucize bu maçın başka bir şey değil.Maç bitti ben de bittim.

Bu maç 0-1 bitti ya,biz şampiyon oluruz artık. :D
Fb Mersin'e takılsa,ki takılabilir, iyi olur bayağı,kafamız rahat etsin iyice. Bu hafta kaybetmezler de.

3 puanı aldık gerisi önemli değil. ama en çok bu kova kaleciye doğru düzgün şut çekememek koydu
Evet ama fener de 4 tane atarsa şaşırmam biz oyunu adamların yarısahasına hiç yıkmadık kendi yarısahamızda hatta 30 metrede kabullendik. Mersin defansı çok dandik fener oyunu yıkmayı beceriyor rakip yarı sahaya sorunda bu

Yalnız Mersin'de bazı isimler hayatının topunu oynadı, FB maçında dikkatle izleyeceğim hepsini. Rıza CL finali olsa bu kadar önemsemezdi, şu an ağlıyordur muhtemelen. FBs maçında göreceğiz kendisini ve takımını. FB'nin piçleri Serkan-Vederson gibi isimleri de dikkatle izleyeceğim. Muhtemelen yapacakları "hata"larla maçı kaybeder Mersin.
Nakoulma hıyarı savunmamıza tecavüz etti, FB'ye karşıda aynı performansı bekliyoruz.

M.İ.Y böyle oynarsa, fenerbahçe puan muan alamaz. Bunları konuşmak için erken ama Rize'ye şampiyon gideceğiz büyük ihtimalle.

Riza basit gol yedik lafini erken gol yedige evirmis

haftasonu yatar mersin ,alışık onun bunun çocukları..bize gelince hayvan kesiliyolar.

Su riza yi sevindirmedik ya enaz 3puan kadar sevindim. Simdi yiyorsa fenere yatsin iflas eden besiktasi uefaya gider yoksa. Heh ntvsporda agliycak simdi.

Geri
Üst Alt