STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Bu macta ya sampiyon olacagiz yada sampiyonlugu kaybedecegiz.

Cok zor gececek

Biz kendi maçlarımızı kazansak şampiyonuz ama takıma güvensizlikten midir bilmem, özellikte Fener'in puan kaybetmesini kazanabileceğimiz 3 puandan daha fazla umursuyor gibiyiz.

Rakipler GSye karsi Avrupa maci oynar gibi oynuyor. Hakemin de tüm takdir haklarini rakipler lehine kullandigi düsünüldügünde, cok zor mac olacak.

Bende GSyi sampiyon yapmayacaklarini düsünüyorum.

31. hafta gelmiş,hala takıma güven yok.taraftar floryaya gidip futbolculara tekme tokat dalsa yeridir.yazıklar olsun.

Cimbo go gog go

Erken gol bulabiliriz bu maç, kapanmayacaktır MİY, defansta konsantrasyon şart, gerisi kolay olur, yaklaşık 20 bin Galatasaraylı olacaktır tribünde, 2 sezon önceki Antep maçı gibi olacak arkadaşlar, koyup döneceğiz ve şampiyon olacağız.

Riza atsever biri mi acaba?
Kucuk şikeciler at yollamasinlar Rizaya ,takip etmek lazim

MİY Akhisar gibi oynamaz beyler. Rıza bu maça CL finali gibi bakıyor. Galatasaray'ın kazanmak zorunda olduğunu biliyor. Ve panik oluyoruz gol gelmeyince, bunu da biliyor. Bizi orta alanda karşılayıp kontralarla gol(ler) bulmaya çalışacaklar, ki hücumları baya iyi. Baskı kurduğumuz anlarda yaratıcı ve skorer olabilirsek, bir şekilde kazanırız. Sneijder-Yasin-Burak'tan iyi performans bekliyorum bu maç için.

Aklımdan çıkmıyor maç, nasıl geçecek 2 gün bilmiyorum.

erken gol bulmak kritik. gol yememek kritik. Telafisi olmayan maclara geliyoruz. Yasin denen arkadasi oynatmak biraz riskli. Emre Colak oynamali.

arkadaşlar 33.hafta fikstürü bugunden belli diyor tff nin sitesinde. o maçların değişme ihtimali olabilirmi sizce ? son hafta hepsini aynı saat olarak göstermişler sadece.

gs-bjk pazar günü diyor. fb basaksehır pazartesi diyor .

erken gol bulmak kritik. gol yememek kritik. Telafisi olmayan maclara geliyoruz. Yasin denen arkadasi oynatmak biraz riskli. Emre Colak oynamali.

Bruma varken Yasini yedege almaz herhalde. Bruma yerine Emre oynamali.

----------------Muslera----------------

----Sabri---Semih--Balta---------Telles

---- Emre------Selçuk-----Melo----Yasin.

--------------Sneijder--Burak

erken gol bulmalıyız yoksa stres artar dk ilerledikçe.....geriye düştüğümüzü düşünmek bile istemiyorum, en son ne zaman maç çevirdik onu da hatırlamıyorum :ka10:

Onlar yapmayacaklar ama biz olacağız inşallah. Eğer takım motive olursa yeneriz. Ya tamam ya devam maçı.

millet deplasmanda trabzonu yeniyo,bu takım da antep ve konyayı zar zor yeniyo.salı günü işkenceye hazır olun.bitmek bilmeyen bi 90 dk bekliyor bizi.geçen sene çektiklerimiz yetmedi.bu sene de böyle çekiyoruz.

umutluyum,ümitliyim ama armadan ötürü.formayı taşıyanlara inancım yok.

Geri
Üst Alt