STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Siftahı yapıyorum bekle beni Mersin.

obaaa hafta ici mi mac eyvah eyvah

Şampiyonluk maçı bana göre. Şurdan 3 puan çıkarırsak %70 lere çıkarırız şansımızı.

Oldukça önemli bir maç.

Nasıl oynarsak oynayalım bir gol sıkıştırıp normal bir tempoda 3 puanı almamız lazım.

Kazanırsak çok büyük avantaja sahip olacağız, üst üste 2 hafta Arena'da oynuyoruz. FB 2 deplasman yapacak ve BJK Arena'ya gelecek. Çok kritik maç.

mersinde eksik falan var mı takip edin la,antrenmanlarını da takip edin.malum yasin,bruma...mersinin hücum oyuncuları bile bizimkinden iyi.

Ched oynamasin lutfen bugun yine sac bas yoldurdu rezil herif.

Bruma yerine emre oynasin.

Telles yeniden sol beke gecmeli.

Cekirge 1 ziplar 2 ziplar mersin macinda boyle oynarsak mersin bize fena cakar :D

-------Muslera-------
SS--Balta--Kaya--Telles
-------Melo--Xelcuk-----
Yasin----Sneijder----Emre
---------Burak---------

rıza mı bunların hocası geçen yine sormustum ama neyse.

eğer oysa en pis maç bu olacak. 2003 de bizden son haftalara doğru puan alıp " bjkmın şampiliği kutlu olsun :)" demişti.

bunu tekrarlamak için herseyi yapar. hedefe son 6, 5 vs muhabbetinin başladığından beri en sıkıntılı maç olarak bunu görüyordum.

Son haftalar degil 19. haftaymis.Ersen Martin orta acarken yanlislikla gol atmis 1-0 yenilmisiz Sami Yen'de

Kolay dedigim antep ve konya maclari zor gecti.Zor dedigim akhisar maci kolay gecti.Bu macta zor umarim kolay gecer

özledim iskence cekmeyi, 4 gün nasil gececek ya...

son deplasman maçımız artık bunu kazanırsak olay bitecek,Rize maçı şenlik olacak inşallah

Yen ve şampiyon ol!

En rahat maçımız olacak, buraya yazdım.

Geri
Üst Alt