Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.730
- 16.090
- 2.538
sanırsın şampionlar ligi maçına çıkıoz aga
bu heyecan bu stres ne bendki
Bu maçı kazanamasak o şampiyonlar ligi maçına çıkamayacağız işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanırsın şampionlar ligi maçına çıkıoz aga
bu heyecan bu stres ne bendki
İki takım da aynı anda mı gol atıyor?![]()
Maç yarin hakem belli değil.Yapacağınız işi.
oha ciddi misin
Zemin güzel. Bence iyi oynar.Snider deplasmanlarda pasif,yarın da etkili olabileceğini sanmıyorum.
2-3 saate belli olur hakem.Bülent Yıldırım'ı verirler
Yanlis hatirlamiyorsam kadiköy de lehimize penalti bile calmisti..Kuslarin stadinda pek rastlanmayan bir olay..Fenerli falan diyorlar ama iyi hakem bence,Fener'e falan korkmadan kırmızıları gösteriyordu.
Fenerli falan diyorlar ama iyi hakem bence,Fener'e falan korkmadan kırmızıları gösteriyordu.
Yanlis hatirlamiyorsam kadiköy de lehimize penalti bile calmisti..Kuslarin stadinda pek rastlanmayan bir olay..
☆$☆
İyi hakem değil eyyamcının teki.Şikeli sezonda Eskişehir-Trabzon maçında Trabzon'un 2 golünü vermeyip,Karabük-Fener maçında Fenerli birini atmamıştı(ya Lugano ya da Selçuk)tam hatırlayamadım şimdi.Fener'e gösterdiği kırmızı kartın cezası da kupa maçında çekilmişti.Caner'i atması bir işe yaramadı yani.
Maç 2-0'dı rahattı yani.Cüneyt Kadıköy'de 0-0'ken penaltı vermişti o daha önemli.
Dogru..Maç 2-0'dı rahattı yani.Cüneyt Kadıköy'de 0-0'ken penaltı vermişti o daha önemli.
Dogru..
Ben Cüneyt'in 0-0 ken verdigi penalti ile karistirmisim..Drogba kacirmisti galiba?!
☆$☆
Dogru..
Ben Cüneyt'in 0-0 ken verdigi penalti ile karistirmisim..Drogba kacirmisti galiba?!
☆$☆
Dogru..
☆$☆
Yok onu Burak atmıştı ama 2-1 yenilmiştik.Geçen sene 2-0'ken Melo kaçırmıştı.
Sagolun gencler..Daha uyanamadim galiba en iyisi dükkana dogru yol alayim..Burak atmisti abi, sampiyon olarak gittigimiz macti. 2-1 kaybetmistik.