STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Valla zor maç. Hele ki Mersin'deki sıcak hava, nem, vs. alışık olmayan için hiç kolay değil. Bruma alışıktır aslında Bruma'ya güvenebiliriz bu havada :D:D:D

Taktiğe gelince;
Oyunu daraltmaya çalışıyorlar, bu yüzden beklerin arasına atılan toplarda stoperler yetişemezse çok büyük tehlike yiyorlar. Yasin-Sneijder uyumu çok kritik. Servet'i pazara gönderebilirler.
Hücumdaki oyuncuların tamamı sprinter. Özellikle Nakoulma topla tek temasta arkaya sarkabilme konusunda çok yetenekli. Sabri-Semih-Hakan-Telles pek sorun yaşamaz diye düşünüyorum ama Melo veya Selçuk'tan birinin gözü beklerin kademelerinde olmalı. Nakoulma, Welliton'u bi saniye unutursan pişman olursun.
İlk golü yemememiz lazım. O sıcakta, o nemde geri çıkarmak için tempoyu artırmak zorunda kalmak çok büyük sıkıntı. Sakatlık bile olur.
Servet kazmasına dikkat. Ekstra motivasyonla oynayacak illa ki. Gözü de karadır, Burak veya Sneijder'i sakatlamaz umarım.
Birkaç haftadır kalede Muammer diye genç bi kaleci oynuyor ama bu maçta Nihat'ı oynatabilir Rıza hoca. Nihat'ın bizim maçlarda nası büzüğünü sıktığını, hırslandığını biliyoruz.

Maça sağ önde Emre'yle başlayıp ikinci yarı Bruma'yı oyuna almalı bence Hamza Hoca. Eğer tahminlerim tutar da Sneijder-Yasin işbirliği Mersin'in konsantrasyonunu oraya toğunlaştırmak zorunda kalırsa sağ açıkta çok geniş boşluklar olacak. O boşluklar için Emre'nin adımlar küçük kalır, Bruma gibi bi adam lazım ki defansı abandone etsin.

Bence Mersinden daha fazla gol atarsak bi maçı kazanırız.

Selçuk İnan,Sneijderıyla,İleride Burak Yılmazla, Sağ tarafta Çolağıyla Yürüyoruz Şampiyonluğa !

Burak yılmaz gene kafayla boş kaleye atamama gibi bir saçmalık yaparsa kaybederiz.Çekirge en sonunda zıplayamayıp yakayı ele verecek.Adamda nasıl bir kafa varsa boş kaleye gidecek topu auta atıyor. :D En çok tırstıgım nokta bu aslında %100lük net gollerin kaçması

Taraftar sayisi hakkında yok mu bilgi?Önemli bir husus.

Saçma sapan goller kaçırmayalım,Yasin-Sneijder ikilisi 2-3 maçtır ortada yok onlar da biraz sorumluluk alsın artık

Sneijder iyi oynarsa Galatasaray kazanir. Sneijder bu macta gol atmasi lazim...

Forumun %75'i sıkıntılı,strestli...
İnşallah çok güzel koyacağız, ben dahil herkes rahat izleyecek gibi geliyor maçı, sanki farklı kazanacağız...

Semih Kaya veya Burak Yilmaz sari kart felan yerse yandik. Muslera artik bir sari yese zaten sampiyonluk gider.

Mersin Idman Yurdu - Galatasaray
SKOR (S harfi 2 kez var, K=0. O=0, R=3)
2003
203
23

maç tahminim: 2-3

Mersin hücum elemanlarının hemen hemen hepsi seri,süratli adamlar savunmayı fazla öne çıkarırsak canımızı yakarlar.Dengeli başlayıp maçın gidişatına göre riski artırmalıyız başlar başlamaz saldırırsak şok bi gol yiyebiliriz.Mersin konya-antep gibi yetenek fakiri bi takım değil tabii savunmaları da onlar kadar katı değil bol gollü bi maç olur diye düşünüyorum 2-2,2-3 gibi bi skor muhtemel

Hamzanın yerinde olsam kadıköydeki şampiyonluk maçını izletirdim ki iyice havaya girsenler.bu maç hakikaten çok önemli

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Sneijder yokları oynadı epey artık yeter büyük futbolcuların zamanı geldi, farkını koymasını bekliyorum bu maç.

Cevremde bulunan bir gsli amcayi manavda gordum, dedim maci gorecenmi amca… yook ben abdulrahimden daha kotu olurum dedi :oley:

cidden bu mac cok onemli. Iyi baslamamiz lazim. Erken gol lazim. COME ON CIMBOM

Geri
Üst Alt