STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

soyunma odasında hamza nın fırçalaması lazım herkesi bu maçın öneminin farkında değil çoğu

2.yarı mersin deli danalar gibi saldıracaktır biraz pas yapıp bol kontra bulabiliriz

biride hayrına şu nakulmayı sakatlasın adam brumayla emreye çarpsa 2sini tek parça yapar

Bu spiker neden sürekli kalecinin hatalı gol yediğini söylüyor anlamadım. Sanki onun dışında bütün kaleciler o topu çıkarabilirdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız bu 1 gol atıp üzerine yatma huyundan nefret ediyorum, adamlar arkayı boşalttılar, çık oyna arttır farkı, top dolaştırıp duruyoruz, bi de üstüne kaybediyoruz o topu.

Ben Hamza olsam soyunma odasında en az 5 oyuncumuza dalarım, bu ne lan böyle. Resmen eziyet çekiyoruz. Sanki işkenceye yatırılmış gibi hissediyorum kendimi.

Kalecileri kötü, bence kaleyi karşısına alan çok müsait durumda biri yoksa vurmalı her türlü.

selçuk ilk yarı bitsin diye orda topa rakibin müdahale etmesine izin vermeyip önünde koşan adama pas vermeyi denese son saniyelerde bir gol daha bulabilirdik böyle ruhsuzlarla şampiyon olucaz ya hakkımızda hayırlısı.

Acil 2. golü atmamız lazım. Yoksa Mersin golü bulacak gibi. Muslera da bi yere kadar.

hamza hoca 3 mactır gol yemiyoruz iyi savunma yapıyoruz diyor alakası yok kalede muslera olmasa her maç en az 2 gol yeriz en az

Geri
Üst Alt