STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Biz niye önde pres yapamıyoruz adamlar pas yaptırmıyor bize.

Sent from my iPad using Tapatalk

Son cümlen haric katiliyorum. Dogustan sakat demek cok kötü bisey renkdas. Istersen o kismi editle. Durduk yere günaha girme.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sakat derken o manada demek istemediğimi anlamak lazım. :) Elbette engelli anlamında söylemiyorum. Futbol için sakat diyelim, bitsin. :)

Muslera Türkiye gündeminde 1. Dünya gündeminde 9. sırada.

Kabul etmemiz gereken birşey varki oda oyuncularımız çok kalitesiz. Bu takım eğer şampiyon olursa oyuncular değil üzerimizdeki Forma ile oluruz.

emre kanat oynayamaz kaç kez bu çocuğa boşa sövdürtüyorlar orta saha ve ofansif orta saha mevkisi

Bence şansımızın yanında gudubetlikte var.musleranın kurtardığı topta melo uzaklaştırırken adama çarpıyor top.ondan önce uzaklaştıracakken birinin bir Tarafından sekip yine pozisyon yedik

Tamam pozisyon verip yememek bir şey de,rakip kaleye gitmeyip gol atabilmek inanılmaz bir şey. :D

Herkes demiyor muydu, Antep, Konya bize 10 kişi defans yapıyorlar diye. Al sana defans yapmayan takım, yine aynı yine aynı. Antep bize oynadığının aynını bjk'ye oynadı, ona rağmen 40 tane gol kaçırdı bjk. Her zaman söylüyorum, sorun rakiplerin bize karşı maça asılması falan değil, sorun basbaya bizim berbat oluşumuz.

İnanılmaz da olsa gerekirse kaleye gitmeden gol atabilelim ve kazanalım başka da şey istemiyorum artık. :D

burak vuracağı yerde pas veriyor pas vereceği yerde vuruyor böyle basit saçmalıklar yapmamamız lazım

Selcuk melo iki pas yapamiyor.
Sneijderin topa dokundugunu görmedim.
Gol yemedigimize sükür.
Herkez sazi eline almaktan korkuyor

Sneijder vursun oyun kursun yeter bana ama Burak'ta basmıyor Emre Yasin Selçuk da izliyor.melo hangisinin açığını kapasın

hamzanın balı terimden geçmiş herhalde.o da şanslıydı.

niye sansliyiz arkadas?

yasin bizim oyuncumuz degil mi? harika bir gol atmadi mi?

muslera bizim kalecimiz degil mi? muthis kurtarislar yapmadi mi? oyuncular kacirmadi, muslera kurtardi

gidin isinize. son 4 haftaya giriyoruz neyi konusuyorsunuz FMciler

Geri
Üst Alt