STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:

keşke 2006daki takımla oynasak,onlar hepsini kazanırdı:neglected:

Çok heyecanlı be, yenelim rahat edelim

Bu arada rahatsızlığı olan renktaşlar izlemesin ligi bence bu saate sonra. Allah korusun vallahi güm diye gidilecek senaryo

Aynen dostum, bu maçı almak şampi.. Galatasaray demek. FB'nin puan kaybetmesi açısından söylemiyorum, eğer bu maçı alırsak Arena'da şampiyonluğu vermeyiz zaten o noktadan sonra. 2 maçıda galip bitiririz.
İnş gerçekten artık heyecan üst seviyede salı nasıl gelecek o 90 dk nasıl geçecek bilmiyorum.
Önemli bir noktada fener hiç bu kadar sık fikstür de oynamadı

Antep, Konya, Mersin bi şekilde kaçırır ama Gençler kaçırmaz. Asıl sizi tedirgin eden maç Gençlerbirliği maçı olmalı.

GT-I9300 Tapatalk

Rizenin kaybetmesi erciyes için iyi oldu bir umut işte .. Ama bizim için risk tabi ne olur ne olmaz son maça kalabiliriz..

arkadaşlar telaş yapmayın, şampiyon biz olacağız..:cimbombom: :gsbayrak:

11179945_970958082938484_7570786387909104176_n.jpg

:red:

Gencler degil 2005in Milani sanki.Amma tirstiniz

Mersin'den galip gelen Galatasaray Gençlerbirliğine takılıp şampiyonluğu vermez, Galatasaray bu durumlarda çakar geçer.

yav maç maç düşünmeliyiz.ne yapak şimdi rizeyi...futbol bu.öyle şeyler olur ki 1 hafta sonra şampiyonluk şarkıları söyleriz..:o

gençler 2 haftadır çok kopuk ve pasif oynuyor akhisar maçında yenilebilirlerdi maçı erken koparmamız şart o maçta

mersin maçında ise nakulma denen yarmayı durdurmak şart forvetleri bile okadar tehlikeli degil

Bu mac biz berabere kaliriz fenerse puan kaybetmez. Ancak sonraki iki hafta mersin ve ibb deplasmanlarinda fener mutlaka takilacaktir. İki mactan 6 puan cikaramazlar. Raad olun. Biz bu macta en kotu berabere kalsak bile yine kalan 3 maci kazanir her turlu sampiyon oluruz. Ha keske sikeciler dun berabere kalsaydi. En azindan bi beraberlik sansimiz olurdu bizimde

bu maçı alırsak gençler maçında 50 bin kişi olmalı o stad ,o zaman gençler maçı rahat geçer..

Geri
Üst Alt