STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Mersin'den galip gelen Galatasaray Gençlerbirliğine takılıp şampiyonluğu vermez, Galatasaray bu durumlarda çakar geçer.

Aynen katiliyorum. Fenerin son haftalarda kaybettigi sampiyonluklar falan. Asiri strese sokar onlari. Bizim taraftar olarak cok sabirli olmamiz gerek. Goruyorsunuz son 10 dakilarda cozuluyor hersey. Hepimiz inanip gencler macinda full tribunleri doldurup sabirli bir sekilde destek vermeliyiz takimimiza.

Sampiyon olacagiz tum kalbimle inaniyorum.

Bu mac biz berabere kaliriz fenerse puan kaybetmez. Ancak sonraki iki hafta mersin ve ibb deplasmanlarinda fener mutlaka takilacaktir. İki mactan 6 puan cikaramazlar. Raad olun. Biz bu macta en kotu berabere kalsak bile yine kalan 3 maci kazanir her turlu sampiyon oluruz. Ha keske sikeciler dun berabere kalsaydi. En azindan bi beraberlik sansimiz olurdu bizimde
biz bu maçı kazanmalıyız kusura bakma

Bu maç öncesinde mersinde kart sınırında 7 oyuncu vardı sanırım hiç biri kart görmedi.
çoğu fener maçında cezalı olacak büyük ihtimal.

Bu maç öncesinde mersinde kart sınırında 7 oyuncu vardı sanırım hiç biri kart görmedi.
çoğu fener maçında cezalı olacak büyük ihtimal.
o yüzden bu maçı kazanmalıyız.erciyesten bile beklentim var fener maçında ama mersinden yok.

Çok kritik, şampiyonluk maçına çıkıyoruz resmen.

Muslera
Sabri - Semih - Hakan - Telles
Melo - Selçuk
Emre - Sneijder - Yasin
Burak​

2013te iyi bi puanla öndeydik ama antep,karabük gibi zor deplasmanlarımız vardı.aştık...şimdi belki çok az bi puan farkı var,takım 2013ten iyi durumda değil ama armaya inanıyorum.

Ayrıca bu maçta Bruma'nın yerine mutlaka Emre Çolak oynamalı. Hem orta saha daha dirençli olur, hem Emre'nin oyuna katkısı daha fazla.

nakaulmayı kitleyip geri cekilmeden oynarsak rahat kazanırız

Antepte,adana'da mersin'de yasayanlar bi zahmet en az 10bin kisi doldursunlar stadi.

Sampiyonluk icin

Antepte,adana'da mersin'de yasayanlar bi zahmet en az 10bin kisi doldursunlar stadi.

Sampiyonluk icin

İstanbul'da yaşıyorum. Ne zamandır maça gitmek istiyordum kısmet olmadı. 5 arkadaş sözleştik buradan Mersin'e gideceğiz büyük ihtimal. İnşallah bir aksilik çıkmaz.

Mersin İdman Yurdu 1-2 Galatasaray

32'Emre Çolak 0-1
57'Welliton 1-1
76'Burak Yılmaz (Penaltı) 1-2.

Geri
Üst Alt