STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Mersin İdman Yurdu başkanı Ali Kahramanlı : "Hem Galatasaray'ı hem de Fenerbahçe'yi yenip göndereceğiz."

Son düzenleme:
Tevfik Sırrı Gür stadyumunda oynansaydı maç zorlanırdık. Mersin Arena'da oynanması bizim için avantaj, farklı skorla kazanacağız.

Şikeci lavuklar ellerini ovuşturarak puan kaybetmemizi bekliyorlar. Ama NAH! :asd22:

Hamzaoğlu, Mersin maçı için bu 11'i düşünüyor;
Muslera
Sabri / Semih / Hakan / Telles
Melo / Selçuk
Emre / Sneijder / Yasin
Burak

(Lig TV)​

Doğru kadro.

Bu arada Hakan Şükür'ü dinliyorum şu an takimla beraberim,hava çok iyi diyor,topçular neşeli diyor.İnş şampiyon olacağız,çocuklarin gözünde şampiyonluk ateşini gördüm diyor.

Kraalll.

Bu maç final maçı bu maçı alırsak %90 sampiyonuz bence çünkü bu maçla beraber artık iki hafta üst üste kendi evimizde oynuyoruz şikeciler ise iki hafta üst üste deplasmana gidiyor ben bu maçlardan kesin birinde puan kaybı bekliyorum

ali palabıyık'ın yonettıgı maclarda kazanamasakta ıyı bı hakem oldugunu dusunuyorum gordugunu calar sampıyonluk yolunda kalan maclar arasında en krıtıgı bu belkı de.bjk havlu atar bu hafta fenerle basabas kalırız yenersek tabı bu dedıklerım

İsmail Kartal puan kaybedecekler die açıklama yapmış, şu tipsiz, yetersiz adama inat kazanmalıyız!

Bizim gibi gol atıp yiyen bir takım. Kapanmazlarsa hareketli maç olur gibi geliyor.

Merak etmeyin. Gerekirse her türlü totemi yaparım ama bu maçı kazandırırım! Oyuncularda farkındadır ve motive olmuşlardır, sıkıntı yok biz Galatasaray'ız Mersin vız gelir tırıs gider.

[VINE]em2qPOlb66V[/VINE]

Topun olduğu yer bizim için pozisyon,
bugün 30 mu 31 mi 30 hocam 30 ve bunun adı mersin
çıkacaksınız bam bam bam oynayacaksınız ve oynadınız
sizlere en başından beri dedik biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz

Geri
Üst Alt