STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Şimdiden söylüyorum, bu önümüzdeki 4 maç yani 3 hafta çok garip ve enteresan geçecek. (ilk 3 için) Yarın puan kaybımız olacak, yarın olmazsa kendi evimizde gençlere takılacağız. Tıpkı bugün Arsenalin kendi evinde yenildiği gibi. Bu sistem dünyanın dört bir yanında var.
4te 4 yapan biz olucaz inşallah.puan kaybedense diğerleri.

Kadro yazim adettendir...

Muslera
Sabri Semih Hakan Telles
Melo Selcuk
Emre Sneijder Yasin
Burak

Hamit galiba sezonu kapatdi?

bu sezon, hem beşiktaş hemde fenerbahçe sezon içerisinde birer kez 7 maçlık galibiyet serisi oluşturmuşlar. biz ise 2 kez en fazla 4 maçlık seri yakalamışız. şuan en son aldığımız trabzon mağlubiyetinden sonra 3 maçlık galibiyet serimiz var. kalan 4 maçıda kazanıp bizde 7 maçlık bir galibiyet serisi oluşturacağız ve şampiyon olacağız. yarınki maçı düşünmekten kafayı yedim, ama böyle enterasan işlere inanırım. umarım yanılmam.

Evet biz uyumuyoruz ama futbolcular inşallah uyuyordur! Şaka maka rahat kazanacağımızı düşünüyorum bu maçı (ne zaman böyle mesaj girsem 2-3 tane atıp gol yemeden kazanıyoruz).Sıkıntı var hapı yuttuk gibi negatif yük bombası mesajlara itibar etmeyin rahat adamların pozitif mesajlarına ihtiyacımız var şu günlerde.

Herkesin aksine rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Bir nevi Akhisar maçı gibi.

Akıllara 28 Nisan 2013 31.hafta Antep deplasmanı getiriyor umarım yolun sonunda da o sene ki gibi şampiyonluk olur.

Son düzenleme:
Bende hissettim başım dönüyor sandım Allah beterinden korusun dikmen civarı iyi sallandı galiba

Serkan Balci yetisecekmis sanirim.

Mersin taraftarı fanatik,öyle bir ihtimal yok.
Yok öyle birşey Mersinliyim ve Mersin tarafında çok fazla taraftarımız olacak emin olun ayrıca Mersin'de Galatasaray lı taraftar diğerlerine göre fazladır daha önce sayımlarda ortaya çıkmıştı,diğer taraftan zor maç bence ve bunu alırsak olayı bitiririz gibi

Burak sari görmeli.
Onu besiktas macina cikarmamak icin hakem yemin edecektir gencler macinda sari kart göstermeye.
Bu mac icin söylenecek pek birsey yok, korkmuyor degilim.

İddacı kardeş sistemini savunarak puan kaybedecegimizi söylemiş. İnşallah öyle bir şey olmaz

Offf.. Stres sabahtan başladı...

Yok öyle birşey Mersinliyim ve Mersin tarafında çok fazla taraftarımız olacak emin olun ayrıca Mersin'de Galatasaray lı taraftar diğerlerine göre fazladır daha önce sayımlarda ortaya çıkmıştı,diğer taraftan zor maç bence ve bunu alırsak olayı bitiririz gibi
Adana dan da bayağı gelecektir. Sırf benim kuzen bile toplanıp gideceğiz diyordu bilmem kaç tane adamla.

Taraftar açısından ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Ayrıca böyle yeni ve büyük stadlar genelde hep bize iyi geliyor.

Geri
Üst Alt