STSL 14/15 H:31 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

Yok o da. Cezalı mı sakat mı bilmiyorum ama.
Tekke kadro dışı bırakmıştır kaç maçtır oynamıyor. Drenthe sezon sonu gider zaten adam tam bir alemci Kayseri'nin onun için boş bir şehir olduğunu hemen anlamıştır. O sadece aldığı paraya bakar. İnternette futbol dışı bir sürü videosu mevcut zaten.

Son maç son dakikaya kadar temkinliyim sonuçta oynadığımız futbol ortada.

La 3 hafta kala alınan galibiyet bile insanı ne kadar mutlu ediyo.4. yıldızı aldığımızda nasıl olacaz kimbilir :)

mk feneri zor macları kazanmasını biliyor hocam. hani ne kadar boş bir takım olsalarda bir sekil 3 puanı cıkarmasını biliyorlar.
bu hafta puan kaybedecekler diye düşünüyorum.ilk yarıda çok haram puan topladılar.bi bedeli olmalı.tamam biz kötüyüz ama hangi maçı hakemle kazandık?

Bu Mersin normal şartlarda fb yi yener ama işte normal şartlarda işin içine hep başka seyler giriyor

hayirdir fener cokmu iyi yoksa baska sebeplerden dolayimi?
Taktırmazlar, Sivas maçında fb 87'de taç atıyor, fenerli oyuncuyla beraber 3 sivaslı yükseliyor topa, sonuç olarak arkada Sow bomboş topu alıp gollü atıyor. Herifler bir şekilde kalıyor yarışın içnde. Çok şanslılar.

bu hafta puan kaybedecekler diye düşünüyorum.ilk yarıda çok haram puan topladılar.bi bedeli olmalı.tamam biz kötüyüz ama hangi maçı hakemle kazandık?

hak-hukuk ne kadar etki eder bilinmez ama ben bunlardan medet umulmaması taraftarıyım.

şampiyonluga 3 maç kadar uzaktayız. kendi isimizi kendimiz görelim, bunlarada sağlam bir ders verelim.

60-75 arası macı koparabilirdik ama hücumda kimse top tutamadı ve zorla topu Mersin'e verdi.

son dakikada hakemin oyunu bitirmeside yerindeydi, faulü verse ki art niyetli bir hakem verirdi, kalp dayanmazdı :)

Yok Muslera'nın faulünde bitirmediğine eminim.

Neyse basit bir ayrıntı sadece,ben Kadıköy'de kazanamamaya kafayı taktığım için çoğu pozisyonu ezbere bilirim.Şampiyon olduk mu olduk benim anormalliğim bu boşver,şu maça odaklanalım şimdi. :D

Şimdi gstv full maçta baktım yok top muslera da ve muhtemelen havada veya oyuna sokmadan maçı bitirdi Cüneyt Çakır. Senin aklında farklı bir fb maçı kalmış olabilir 0-0 lık bir maçta öyle bir durum vardı Hagi döneminde

Geri
Üst Alt