STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Haftalardir yenip kuslarin puan kaybini beklemek ne guzel birsey yahu :D

Zaman geçmiyor.. Bir an önce başlasın şu maç artık ve 73 puana ulaşalım.

73
67
66

Konsantrasyon!

Bu seneki sampiyonlugu hic olmadigi kadar cok istiyorum.Bu sene acayip hirslandim.Gectigimiz yil sikecilerin acik ara sampiyon olmasi.
Basarisiz gecen bi transfer sezonu ardindan super kupayi penaltilarla kaybetmek (Uzun zaman sonra ilk defa kupa verdik feneve ) ardindan prandellinin oynattigi les futbol,CL deki kotu gidisatimiz.Etrafimdaki CL nin hayalini bile kuramiyan insanlar tarafindan surekli 4 4 4 diye sabrimin zorlanmasi,baskanin istafasi yeni yonetimin gelip sikeyi sikecileri savunmasi,baskanin beyaz futbolun maskotu olmasi,maddi olumsuzluklar,basket subesindeki kayiplarimiz,hamza ve aponun dar vizyonu,4.yildizi ilk takan takim olma arzusu vs.
Zor bir yil gecirdik bu sene.Bu kadar kotu baslayan bir yil guzel bitsin istiyorum.Acayip hirsli ve heyecanliyim umarim yuzumuzu guldururler.Yoksa bu yil hele ki su saatten sonra kacan sampiyonluk beni cok fazla uzer.(Son haftalarda sampiyonluk vermeye aliskin degiliz Galatasarayli olarak )
3/3 hadi Aslanlar bitirin su isi

Son düzenleme:
Bu gece uyku yok. Yarın galip gelelim, biraz eğlenip uyuyabilirim. Pazar günü de cipsimi, kolamı alıp FB'nin Mersin'de tir tir titreyişini izlemek istiyorum.

May your neighbours respect you
Trouble neglect you
Angels protect you
heaven accept you
and Galatasaray win the f-in match today

can I get an AMIN

@_AAlbayrak: Uyu uyuyabilirsen bakalimm bu gecede uyku yok

yeni tweet atmış reis haaha

ben yatıyorum
bugün uykumu tam alamamıştım
bakalım rüyada sıra dışı bir şey olurs SÖYLERİM
UYANABİLİRSEM TABİ