STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Arenadaki fenerin golü verilmese bu hafta şampiyon olma ihtimalimiz vardı ufak ta olsa.

Puan kaybi ihtimalinin yüksek oldugu bir mac. Herseyden önce kalemiz Allaha emanet. Genclerde Mesut Hoca var. Bize her mac gol atan Stancu var. El Kabir iyi bir oyuncu, fark yaratabilir. Genclerin Avrupa maci oynar gibi oynamasini bekliyorum. Umarim Hamza Hoca takimi mental acidan iyi hazirlar. İcerdeki maclardaki yasadigimiz stresi asmak zorundayiz.Yoksa bu macta 1 yada 3 puan kaybi cok olasi görünüyor.

Son düzenleme:
Bugün sabriden şov bekliyorum 300. Macı :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanılmaz korkuyorum. 2001 Ankaragücü maçı geliyor aklıma umarım rehavet olmaz çünkü son Gençlerbirliği maçlarının hiçbiri kolay geçmedi.

Geçen sene yine 32.hafta oynamıştık ilk 10 dakika 2-0 olmuştu ve son saniye golüyle 2.liği kurtardık.

son dk Sinan'ın kornerden gelen topa kafa golüyle kazanalım efsane olsun.bize rahatlık yakışmaz.

Burak, Sneijder, Melo adam gibi oynasin bu macta. Burak en az 2 gol atmasi lazim bu macta. Hadi insallah

2618.jpg

Boyle cikariz 80% ama Bruma yerine serseri Umut Bulut oynar buyuk ihtimal

Yemin ederim aksami düsündükce kalbim hizli carpmaya basliyor, cok korkuyorum lan bu mactan. :D
Allahim insallah aliriz bu sansi geri tepemeyiz, haydi Cocuklar.

Geri
Üst Alt