STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

6053908110616282631

bu nedir ya? bunlardan hangisi ufak şimdi? kadın mı, ev mi?

Biz aşırı kaleciye geri pas yapıyoruz. Bunun istatistiği olsa açık ara en önde oluruz. Üstelik Muslera ayağıyla iyi değil.

Bakalım Sinan ile nasıl olacak bugün.

Dün üzülüyordum maci seyredemiyecegim diye. Az önce duygularim degisti, kabiz olmayacagim icin biraz seviniyorum tabi öte yandan biz napicaz diye korkular basiyor.

40be084aff-54648.png

Eray
Koray
Tarık
Yekta
Dzemaili
Hamit
Olcan
Aydın
Pandev

Elimizde tüm kesiklerden sonra 20 oyuncu kaldi.

Muslera cezali, Chedjou sakat, Gökhan Zan'i sayan yok ama kadro disi, Sinan U21'e gönderilmis, Emre ve Bruma'nin neden 18'de olmadigini bilen yok!

Ya ite kaka ilk yari 2-0 yapsakta su burak ciksa oyundan.
Besiktas macinda oynamazsa cok feci olur.
Hakem yeminli olacaktir buraga kart göstermek icin, burakta abuk subuk hücümdaki hareketleriyle hakeme yardimci olacaktir

Hamit tam iyileşti mi ki?

Sağ açıkta Tarık oynar diye tırsıyorum :/ Ya da Sabri ilerde Tarık geride falan filan.

Biz aşırı kaleciye geri pas yapıyoruz. Bunun istatistiği olsa açık ara en önde oluruz. Üstelik Muslera ayağıyla iyi değil.

Bakalım Sinan ile nasıl olacak bugün.

Efendim? Muslera ligde ayagini kullanabilen acik ara en iyi kaleci.

Sinan şimdi de penaltı yaptırdı üstüne golü de attı. Bu çocuktan a takımda yararlanmalıyız.

Yedekde bari Bruma olsaydi ya. Mersin yarin bi puan alsa bari. Çünkü haftaya besiktas macinda yine Umutu oynatacak belli oldu. Isimiz zor hocayla. Önemli maçlarda $asiriyor ve kadroyu bozuyor hep.

Bruma, Emre ve Sinan yok saka gibi :mad:
Umut oynar ama değil mi ??
Bugün puan veya puanlar kayip edersek ne diyecek çok merak ediyorum...
Ama ins. öyle bir şey olmaz...

Geri
Üst Alt