STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

artık sövme zamanı degil napalım destek olacaz mecbur gerçi bana göre umutun yerinde olcanda olsa çok şey farketmez 2side iyi degil

olması gereken 2 adamda kadro dışı

Bu sene bitseydi hayırlısıyla bir daha maç filan izlemiycem bıktım artık stressiz maçımız yok...

şu takımda amrabat ve bitirici forvet olsa şampiyonluğu ilan etmiştik

hamit adam olaydida simdi umutun yerinde sag kanatta oynardi,adam ayagina darbe aldigi an min. 1 ay oynamiyor,umutta bastan kural hatasi var,bu adama alt yapida sans veren her kimse onun agzini burnunu kirmak lazim.bir lafta mactan sonra hamzaya diyecem muhtemelen 2 hafta ceza yiyecegim

Hleb-Stancu-ElKabir üçlüsü sanırım ligimizin Messi-Neymar-Suarez üçlüsü. Abartmıyorum bu üçlü ile bizim üçlü(Olcan-Umut-Pandev) yer değiştirse çoktan şampiyonduk.

UMUT BUUĞĞĞLUT UMUT BUUĞĞĞĞLLLUT OOOOLEEY OOOOLEEY OOOOLEEEEEEEEEY
UMUT BUUĞĞĞLUT UMUT BUUĞĞĞĞLLLUT OOOOLEEY OOOOLEEY OOOOLEEEEEEEEEY

OOOOoooooooooooo ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Bir İki Üç
UMUT BULUT :005::005::005:
UMUT BULUT :005::005::005:
LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAAAYYYY UUUUUUUMUT BUUULUUUUUUUUUUT
LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAAAYYYY UUUUUUUMUT BUUULUUUUUUUUUUT

Cassidy Gard @cassidygard · 1 dk.
GAME DAY @GalatasaraySK!!!!!! Lets do this #cimbom. Tweet me and tag me on Instagram where you're watching?!

CFI7wSYVEAA0err.jpg

Tek caremiz wesley ile kralin suskunlugunu artik bozmasi.Atsinlar artik golleri simdi atmicaklarsa ne zaman atcaklar

İlk yarıdaki 1-1 gençler maçına Muslera-telles-sabri-hakan-semih-selçuk-emre-hamit-burak-umut-olcan çıkmışız.. Golü Emre Çolak atmıtı o maçta,Umut'ta hiç bişey yapamayıp 70lerde Bruma ile değişmişti..
Einstein'in sözü vardır ya hani "delilik aynı şeyi defalarca yapıp,farklı sonuçlar beklemektir" diye..Neyse diyelim umarım Hamza hocamızın dediği olur ve 1-0 umutun attığı golle kazanırız.. Cidden zaman geçmiyor heyecandan..[h=1][/h]

Geri
Üst Alt