STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Şampiyon ilan edilmemizin büyük dezavantaj olduğunu kabul ediyorum ama Ali Dürüst'e güveniyorum bu konuda. Futbolcuların rehavete girmesine izin vermez.

52 bin kişi olsun kesinlikle stadda. Hiçbir bahane yok,maç cumartesi günü ertesi gün tatil hava güzel falan filan bahane bulmayıp herkesin gitmesi lazım.

yazmayın böyle şeyler.

Eminim FB 'nin Balıkesir ve Erciyes maçlarında erken gol bulması durumunda farka gideceğini öngörenler de olmuştur. Oysa birini ite kaka kazandı, diğerinde puan kaybetti. Aynı şey bize de olabilir.

Galatasaray 'ın şu an çok kolay kazanabileceği bir maç yok. 3 maçta 9 puan almamızın tek nedeni, gol yememiş oluşumuz. (Mersin 'de mucize oldu diyebiliriz).

abi gel senle iddiaya girelim
maçı kaybedersek banla beni

yazmayın böyle şeyler.

Eminim FB 'nin Balıkesir ve Erciyes maçlarında erken gol bulması durumunda farka gideceğini öngörenler de olmuştur. Oysa birini ite kaka kazandı, diğerinde puan kaybetti. Aynı şey bize de olabilir.

Galatasaray 'ın şu an çok kolay kazanabileceği bir maç yok. 3 maçta 9 puan almamızın tek nedeni, gol yememiş oluşumuz. (Mersin 'de mucize oldu diyebiliriz).

1-0'a yatıyoruz zaten öne geçince.Farklı kazanmamız çok zor.

son 2 ic saha maci,ikinarak aldigimiz galibiyetler ve herkesin bizi samp ilan etmesi canimi sikti

ins bi sakatlik cikmaz

bütün kanallarda sanki şampiyon olmuş gibi yorumlar yapılıyor umarım takım bunlardan etkilenmez...

Kombine satışlarına sınır koyulmalı düşüncesindeyim. Stad 52 bin kişilikse 26-27 bin kişilik kombine satılmalı max.

Benim en çok canımı sıkan mersin maçıydı o yüzden şuan çok rahatım taraftar yönetici futbolcu büyük sinerjiyle gençler maçını rahat kazanırız diyorum.

Geri
Üst Alt