STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Son 10 macta 4 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi almisiz.Kazandigimiz maclarida hatirliyorum cok zorlandik.

FIFA 15'te oynattım maçı legendaryde.Galatasaray,Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi.Goller dakika 30 Selçuk İnan ve dakika 62 Burak Yılmaz'dan geldi.

Bu sene baya ilginç Şeyler yaptık. Bursa , Sivas , Eskişehir gibi her sene zorlandığımız deplasmanlarından 3 puan ile ayrıldık. Bence zorlansak bile bu maçı alırız diye düşünüyorum.

Yarın bu saatlerde yine sinirden kahveciyi kucaga almıs bulunucam

Açıkçası MİY maçıyla beraber en çekindiğim maçtı.Hala da tırsıyorum.Özellikle Muslera nın cezalı olması beni daha da çok tedirgin ediyor.Ama şampiyon olmak istiyorsak ne olursa olsun bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım.Bu maçı ve Beşiktaş maçını alırsak şampiyon oluruz çünkü şikecilerin Başakşehir ve Mersin maçlarından 6 puan çıkarabileceğini düşünmüyorum.

:( oglum daha cok var simdiden uyusam yarin aksam kalksam

Açıkçası MİY maçıyla beraber en çekindiğim maçtı.Hala da tırsıyorum.Özellikle Muslera nın cezalı olması beni daha da çok tedirgin ediyor.Ama şampiyon olmak istiyorsak ne olursa olsun bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım.Bu maçı ve Beşiktaş maçını alırsak şampiyon oluruz çünkü şikecilerin Başakşehir ve Mersin maçlarından 6 puan çıkarabileceğini düşünmüyorum.

İçerde 2/2 yaparsak şampiyonuz uzatmaya gerek yok.Rize'den 1 puan bile alamıyorsan şampiyon olma. :D

Stresim giderek azalıyor, emin hissediyorum galibiyetten, stad muhtemelen full olacak, bahsi geçen takımın adı Galatasaray diğer soytarı takımları değil, bu saatten sonra maç filan alamaz kimse arenada, çok güzel bir akşam olacak, döve döve yeneceğiz, inanın.

bizim yenmemiz hic umrumda degil , tek istegim fenerin yenilmesi yada berabere kalmasi .. o daha cok sevindiriyor adami

Ciddiyetimizi hiç bozmadan,puan durumunda avantajımız yokmuş gibi canla başla,hem taraftar hem futbolcu,savaşmamız gereken maç.Rakibin üstünde daha çok stres var,kesin kazanmaları lazım ve mersin gibi zor bir deplasmanda oynuyorlar,puan kaybetme ihtimalleri de varken bu maçı alıp iyice havaya girebiliriz.
ulduğu şansları şimdiye kadar iyi değerlendiremese de,nedense Sinan'dan pek fazla korkmuyorum,attığımızdan az yesin yeter :D

Ama rakibin hücum hattı da gayet iyi,Melo'nun da istikrarını bozmaması lazım,geçen maçtaki gibi ilk yarı dağınık oynarsa gol yememiz muhtemel.

Zor maç olacak,inanıyoruz,güveniyoruz...

Son 200 bilet kalmış yani internet üzerinden satılan biletlerin tamamına yakını bitiyor, yarın gişeden ne kadar bilet satılacak bilmiyorum ama 45bini zorlayacağız gibi. Umarım kombine sahibi adamlar da bir zahmet maça gider veya gideceklere kiralar.

Zor maç olucak Allah yardımcımız olsun kalecimiz gününde olur inşallah

Geri
Üst Alt