STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Burak krallığını gösterecektir bu maç.

3-5 tane sallayalım lan artık, şu genç yaşımda sinir stres sahibi insan oldum be. Koyun geçin lan.

Bu arada Hagi'nin Hakan Şükür'ü anlamsızca çıkarttığı ve şampiyonluğu verdiğimiz Gençler maçında tribündeydim ya, gerdildim bak bir an.. :mad:

Ayni hafta Fener de yenilmisti.. Yenseydik aramizda bir puan olacakti ve Fener verirdi oradan sampiyonlugu ne de ol alisiklar son haftada sampiyonlugu vermeye.

Ne kadar üzülmüstüm o hafta ;(

Edit: Hakan'in yerine bir de KAZMA Cafercan girmisti.

QRAL

Bruma - Wes - Yasin

Selçuk - Hamit/Melo

Telles - Semih - Balta - Zabri

Sinan

Fitnessdeyim halen su maci dusunuyorum vallahi pisikolojim bozuldu bu sezon. Sinan seni uyariyorum bi bok yap geldiginden beri

Hamza Hocaya uyanık olmayı
Takımımıza güzel taktik vermeyi
Sahaya güzel bi şekilde yaymayı
Rakibi yenmeyi
Bizleri Sevindirmeyi Kendilerine Nasip Eyle Yarabbim,

Başta Sinan'a karşıdan gelen bütün topları
Bir panter gibi misali uçarak 90 dan dahi olsa yakalamayı
Semih ve Hakan'a karşıdan gelen bütün topları kesmeyi
Kendi arkadaşlarına isabetli pas olarak atmayı
Bruma ve Yasin açıklarımıza fırtına gibi esmeyi
santraforumuza güzel orta yapmayı
Sneijder ve Burak'a da 90 dan rakip kaleye topu takmayı nasip eyle Yarabbim

Amin

Kaç bin kişi olacak stadda bilen var mı? 50 bin e yaklaşırız umarım.

Kırılma maçı olacak bence eğer bu maçı alırsak bizden sonra rakiplerin epey bir şevki kırılacak kaybedersekde yada puan kaybedersekte herşey tam tersi olabilir.Umarım kayıpsız çıkarız bu maçtan.

Sadece 1.kategoride biletler kalmış beyler.

Tıklım tıklım tribünler önünde şov yapacağız. Sneijder ve Burak Yılmaz dan gol bekliyorum bu maç. Derbiye moralli gidip derbi sonrası şampiyonluğu ilan edeceğiz.

Sene başında, sezon bitimine 3 maç kala 3 puan önde olacaksınız deseler kimse inanmazdı....Bundan sonra şampiyonluğu vermek büyük enayilik olur.

havada karada yeneriz bügün yeterki hamza tuaf bir kadro cikarmasin

Totem mi yapiyorlar bilmiyorum ama etrafimda güvendigim insanlarin cogu Galatasaray puan kaybedecek diyor.

Sezonun en önemli maci su anda. Kazanirsak yarisin kopabilecegini düsünüyorum bu hafta.

Geri
Üst Alt