STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

bu hamzaya biraz ısınasım geliyor hemen kendinden nefret ettirmeyi başarıyor. ulan umut kadar başınıza taş düşsün, bu yetenek fakiri herif her maç rezil oynuyor yine forma şansı bulabiliyor. yasin,emre biraz kötü oynayınca hemen kenara alınıyor. adaletin bu mu hamza yaptığın rezillikten başka bişey değil. sinan gümüş denen çocuk bile umut ve olcanı üstüste atıp ikiye katlar. yazıklar olsun şu umutu izlemekten verem olduk.

bruma tamam formda degil ama yedek olarak sonradan maca girseydi etki gösterebilecek ender futbolculardan, simdi yedekte kim oturacak? sinani da resmen harcadi hoca. iste böyle tutarsiz hareketlerinden dolayi da görmek istemiyorum hamzayi yeni sezon td olarak galatasarayin basinda.

umut bugun golunu yazinca sevinmeyin
size benden ultimatom

Yalniz Sinan Gumus topsuz oyunda cok kotu oldugu bir gercek. Mesela Bruma'ya dikkat ederseniz topsuz oyunda bayagi gelisim gosterdigini goruyoruz. Ama oynamayan adam o konuda da gelisemez, o yuzden Sinan ne kadar suclu ki.

'Umut cok mu iyi topsuz oyunda' tezi ayri bir tartisma konusu ama haksiz da degil tabii ki.

Sampiyonluga 3 maç kala yetenegi oynatmak delilikten baska birsey degil.

Sinan iyi yetenek ama sabirli olmak lazim.

Kimse bana masal anlatmasin. Simdi bu cocuk EN AZ Bruma ya da Olcan YA DA UMUT gibi oynamaz mi kanat da.

Hamzanin bir aciklamasi vardi "taktiksel olarak hazir degil " diye. Ulan Umut taktik taktik diye zeka mi fiskiriyor. Delirecegim gercekten bir gün bu takim yüzünden delirecegim.

Bok gibi yönetilmemize ragmen buralarda olmamiz büyük bir basari.
Tek nedeni bedava ve alt yapımızdan çıkmamış olması ...
Aydin yıllardır bu takımda ve 7 gibi güzel bir numarayı yıllardır işgal ediyor...
Ama olsun sonucta kendi evladımiz sahip çıkalım Aydin'a...

Ulan cok sinirlendim yine, ben biraz hava almaya gidiyorum Bundesliga baslamadan önce.

Allahtan aksama maci izleyemeyecegim, bu genc yasimda bir gün kalp hastasi olacagim Galatasaray yüzünden.

Böyle bir karari hangi akla hizmet verebilyor acaba cidden merak ediyorum. Bu sene Prandelli ile baslayan eziyet Hamza hoca'yla da devam ediyor.

Prandelli döneminde en iyi sag bekimiz Sabri kadro disiydi, Telles cogu zaman 18'e bile alinmiyordu Veysel+Tarik oynuyordu. Hamza Hoca bile Telles'i bir ara yedek bekletiyordu, hatta sol önde oynattigi bile oldu.

Sezon genelinde orta sahada sac bas yolduran Yekta+Dzemaili kapasitesine göre fazla süre aldi.

Forvette Burak Yilmaz'in tek basina oynamasi gerektigini Hamza hoca sezon bitimine az bir süre kala anladi.

Umut Bulut'un sag kanatta oynamasi, Olcan'in hicbir katkisi olmamasina ragmen 1500 dakika süre almasi vs.. Bu adaletsizlik degil de nedir?

Garip garip sistemler gördük. 3'lü savunma+stoperde Melo, kanatsiz sistemler. Dzemaili-Yekta-Selcuk'lu orta sahalar gördük. Valla bir sezonda akliniza nekadar sacmalik varsa hepsini gördük.

Ne zaman dogru kararlari verecek bir hocamiz olacak acaba merak ediyorum.

Bizim iskelet kadromuz budur abi;
Muslera
Sabri Chedjou Semih Telles
Melo Selcuk
XXX Sneijder Yasin
Burak

sakat veya ceza durumuna göre Hakan Balta stoperde görev yapiyor.. Bugün o iskelet kadrodan Muslera ve Chedjou olmayacak mesela ama digerlerinin herhangi bir problemi yok.

hamza hoca gidip yine asil mevkisi sag kanat olmayan umut bulut'u sag kanatta görevlendirir bugün, olcan oynar bir ihtimal ama onun da umut'tan hicbir farki yok. ikiside berbat durumda.

taslari yerine oturtana kadar sezon bitiyor valla bunu yine görmüs olduk. suan ipler tamamen bizim elimizde, kazanirsak büyük avantaj elde edecegiz ama hoca ne yapiyor emre+bruma ikilisini 18'e almiyor. emre'nin saygisizligi nedeniyle kadroya alinmamasini anlayabiliyorum ama bruma'nin herhangi bir problemi yok deniyor. bruma'nin problemi yoksa neden kadroda yok? neyin kafasi yani bu? umut+olcan ikilisi bruma'nin yapamadigi neyi yapacak, neyi yapabilir? bruma da cok verimli sayilmaz ama mevcut kadroda bruma bir silahtir. hücumda zar zor yasini takima monte edip sneijder+burak'la üclüyü bulduk ama o sag kanatta sezon basindan beri istikrar yakalayamadik. artik seneye adam gibi bir kadro planlamasi yapip yepyeni bir rota belirlemeliyiz.

Tek nedeni bedava ve alt yapımızdan çıkmamış olması ...
Aydin yıllardır bu takımda ve 7 gibi güzel bir numarayı yıllardır işgal ediyor...
Ama olsun sonucta kendi evladımiz sahip çıkalım Aydin'a...

Aydini da Sabriyi de Allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Sülük gibi yapistilar, 10 senedir kurtlamadik su rezil heriflerden. Tabi bunlara habire yeni kontrat yapanlar da en az bunlar kadar suclu.

Neden 10 senedir milli takimda ayni adamlar var? Iste bu yüzden. Genclere sans veren yok bu ülkede.

Bir iki mac oynatiyorlar sonra hemen ahhh bunda is yok tamam oldu bitti gitti. Hay ben sizin kafa yapiniza tüküreyim.
Yalniz gercege gelirsek alt yapilar cok amatorce yonetiliyor. Kuluplerden tut federasyona kadar.
Kazamak gibi bir amac yok.

Sans yanindaysa cikiyor cocuklar.

Ben oyuncu degisikligine taktim misal. Elektronik tabela tas catlasa 2 bin liralik alet hala karton tabela kullaniyorlar.
Bunlar kucuk ama onemli detaylar, teknolojiden bu kadar uzak olmayin yahu.

--------------------------Sinan------------------------
Sabri--------Semih----------------Balta-----Olcan------
--------------Melo--------------Selçuk-----------------
Yasin-------------------Wes------------------Telles---
-----------------------Burak--------------------------

Bari böyle çıkalım zaten Telles savunmada bir işe yaramıyor, atılan her yüksek topu rakip alıyor, kayıp düşüyor, kademe bilgisi yok. Hücumda oynasın, Olcan da bindirir, ortaları da etkili. Yasin de sağ kanatta fena değildi geçen hafta. Golü bulamazsak Umut girer karambol yaratmak için 4-4-2'ye döneriz.

Brumada ilk 18de yok

Bu herif harbi fenerli lan umutu Sagda oynatacak

Geri
Üst Alt