STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Rakiplerimiz de Barça, Bayern değil birader şu mantığı bırakın ya.

rakipler zayıf oldugu icin hala daha iddamız var zaten. kaldı ki haftalardır diken üstünde mac kazanıyoruz.

ne ise kazanalımda diken üstü olsun artık, kalmıs 3 mac birsey demiyorum ama bu takım vadesini coktan doldurmus, sneijder bile bitik abicim.

Sen kimsin lan Emre ve Bruma'ya ders vermeye kalkıyorsun? HA KİMSİN SEN? Aşağılık komplekslinden gebereceksin, efendiyim ayağına yatıyorsun! Defol git!

Atacak gibi durumumuz var mı beyler nasıldı ilk yarı?? İzlemiyorum maçı.

Sana şu kadar söyliyim kalemize daha tehlikeli şut gelmedi.İlk atakta yiyecegini ispatladı sinan denilen çöp.Bütün yan toplarda hatalı ilk yarı.Bulursak korner yada pen olursa baska türlüsü mucize olur.

ilk yarı çok önemliydi. bu tarz maçlarda dklar geçtikçe bizde stres panik artarken rakip daha da motive olur

hamza hoca sezon sonu gönderilmeli yabancı sınırı kalktı ama seneye nerde anadolu kazması var doldurur takımı

Bruma'yı Emre'yi almadın, kimi alacağız lan şimdi oyuna? Kitlediler adamlar, hayvani kontralarla da geliyorlar. Ya sabır, Fenerli Hamza diyince suçlu oluyoruz, kendi bindiği dalı kesiyor herif. 11'e almadın, bari yedeklere al be adam.

Yav allah aşkına su umutu hangi akla mantığa hizmet oynatiyorsun? Bruma bundan ne kadar kotu olabilir? Hatta olcan ya. Umut olmasın aydın daha iyidir ya umut ne ya bak yine sinirlendim

En cok sabriyi elestiriyoz ama adam sampiyonlugu isteyen tek adam.Bize inanan topcular yakisir.Sabri seneye sag bekte alternatif olarak mutlaka kalmali

Forvet bozuntularina 9 milyon euro veriyoruz. 1 forvet etmiyor. Sonra burada İbrahimoviçe o para verilmez deniyor. Bunlarami verilir bu para. Buldugunu atacan. Golü yedinmi maçta dönmez.

İşte vizyon budur. Tebrik ederim renktaş. Yolla Burak'ı , Umut'u , Aydın'i ve Pandevi onların maaşıyla İbra'yı getir. Az olsun ama öz olsun

Geri
Üst Alt