STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

stancu daha beter bir golü bjk maçında kaçırmııştı, boş kaleye atamadı yalnış hatırlamyorsam. Birinde var mı o pzoisyonun gifi?

Ulan sabikali sikeciler bile sizin kadar sacmalamiyor..Yok huylanmis yok bilmem neymis!!Geciniz beyler..

☆$☆

CFJus8jUUAABPhp.jpg:large

oy oy oy

Şikeci kuşun teki gelmiş. Huylanmıs bizim maçtan. Sevsinler. ben azize hala oradayken huylaniyorum. Bir zahmet sen de huylan.

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur..Huylandığım konu böyle g.t hakem az bulunur ve o penaltı ve kırmızı nasıl verilmez anlaşılır gibi değil,ikinci huylandığım şey ise söke söke şampiyonuz sanırım inşallah :))

Daha dün Emre dövüldü diye Bjk'ye sövüp onlar şampiyon olacağına gs olsun diyen fenerliler şimdi tekrardan bjkye sarılmışlar :)

Melo ve Mervan kırmızı görmeliydi. Penaltımız verilmedi. Kaleci ters ayakta yakalandı, Semih şike yaptı beceremedi. Hamzaoğlunun epic balıyla bir 3 puan daha aldık mutluyuz, akşamın özeti bu bence.

Geri
Üst Alt