STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

beşiktaş inanılmaz boşluklar veriyor aslında ve daha da verecek.
2. yi bulamazsak gerçekten yazık olur, 1-0'a yatmamalıyız

Hamza buyuk maclarin adami degil, kac tane derbi macina ciktik Hamza ile hepsinde mahkum oynadik.

İkinci yarı golü bulan taraf biz olmalıyız. Bu şekilde büyük risk bu maç

Bu 4-3-3 belası gene başımıza sardı. Gene her dakikamız şu maç bitsin diye dualarla geçiyor. Selçuk, Melo ve Sneijder'in gram etkileri yok oyunda. Varsa yoksa Yasin. Melo/Selçuk - Emre Ç. değişikliği yapıp 4-2-3-1'e dönülmeli. Yoksa bu 45 dakika Hüseyin Göçek'in de her saniye çalmaya meyilli olduğu uyduruk faullerle zor biter.

Bu kadar baskı yemememiz lazım!

Necip tam bir piç! 8 tane faul yaptı şerefsiz hakem sarı vermedi kafayı yiyorum ya

Vas Bien

burak faktörü ile bu mümkün degil. zaten burak'ı takmadıları icin defansı bos bırakıyorlardır.

Burağı aksine bugün ben beğendim gerçekten geriye çok koşup top almaya pas alışverişi yapmaya çalışıyor ama tabi o teknikle bir yere kadar bizimkiler takım olarak çok geriye çekildiler ilk 10 dk ile kalan 35 dk arasında çok fark var gol at-yat taktiği uyguluyorlar şu an

Sakatlık olmadığı sürece Hamza hoca şimdi değişiklik yapmaz büyük ihtimalle.
En azından Hamit'i sağa , Yasin'i sola , Sneijder'i de forvet arkasına alması lazım.Sneijder yokları oynadı solda.

Hakem tam bir yavsak

Necip ve demba ba'ya kirmizi cikmaliydi aslinda

Hele ba'nin melo'ya yaptigi hareket en az sari karttir

Ama satilmis medya bunu konusmaz tabi

ya bu selçuk bacağı kopsa da oynayacak mı arkadaş bi de 10 numara pozisyonunda oynuyor yeter illallah ettik frikiği de hiç etti zaten

Çeptalk

B.k gibi oynuyoruz. Ama su sahadaki 11 ve dizilis bundan fazla oynamaz zaten. Emre C. kesinlikle girmeli top tutamiyoruz. Hamitmi cikar Selcuk mu bilmem. Bruma da etkili olabilir bu mac.

1-0 psikolojisine kesinlikle kapılmasın şu takım maçı veririz yoksa. Mutlaka 2. yi bulup oyunu ele almamız lazım.

maç böyle bitmez hamza efendi gol yeriz.sonra özür dilerim dilerim diye dolaşsan nafile.

Selçuk öyle bi yerde oynuyorki hamiti de bozuyor emre girse sağ tarafta çok iş yapar ..

Geri
Üst Alt