STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ilk 11 de UMUT BULUTU görmek istemiyorum.

bu kadroyla cikmazsa hamza efendi gidiklarim

2635.jpg

bu orta sahayi bjk gecemez, hele ki hamitin dunku macta nasil ataklari kestigini gorunce hayret ettim adam acaip oynuyor

Son düzenleme:
Galatasaray cok kotu top oynuyor, son haftalarda kazanilan maclar hep kil payiydi, bu bir gerçek. O yuzden bjk maci cok sikintili geçecektir diye düşünüyorum, 2.lik icin oynuyor onlar da. Bana gore saha avantaji gs'de olmasaydi macin favorisi Bjk'dir.

Bari biz yazsaydın belki yiyen çıkardı

Hamza'nın gençler maçında yaptığı taktikler vs. sadece beşiktaş maçı içindi. Kafasında ne kurguluyor bilmiyorum ama umut denen yetenek fakiri adamı her maç 90 dakika bize seyrettiriyor ve bjk maçında da seyrettireceğe benziyor. Bu yüzden ben maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. Umarım tam tersi olur ama her şey orta da.

bu kadroyla cikmazsa hamza efendi dograrim ..

2635.jpg

bu orta sahayi bjk tiksen gecemez, hele ki hamitin dunku macta nasil ataklari kestigini gorunce hayret ettim adam acaip oynuyor
Sol kanadı boş bırakırsak Töre otoban yapar Orayı .
Edit Aslında iyi bir 11 de Bjk karşısında Töreye özel önlem gerekir kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Ya hala anlatamıyorum ben haftalardır her takımı izliyorum. Biz ve kanatlılar küçük kanatlılar nasıl diyeyim bana 2011 yılındaki futbolumuzu hatırlatıyor oyundan düşüşleri rakiplerinin 90+larda değerlendiremedikleri! pozisyonlarda atmak isteseler bugün ibb ile 3.lük mücadelesi veriyor olurlardı.

Ve ayrıca bu kanatlı familya ne zaman havalanırsa patlayıp sönüyor. Kalelerinde amatörden hallice kalecisi defansında canlı bomba ersanı. Belkerinde ersandan daha bomba açıldı mı geriye gelemeyen 2 oyuncusu var.

Orta sahası boş sosa denilen fantazi düşkünü beceriksiz oyuncuları var. Töre var hade höde demeyin sakın ben olsam töreyi boş bırakırdım topu ayağında dolandırıp kaybetmekten başka bir işe yaramıyor.

Eğer hakem adil olursa ersan ve beklerinden birinin kk görmesi muhtemel.

Burda ne yorum yapsak boş pazar günü çatır çatır oynayıp alıcaz maçı sadece bu maça konsantre olalım çünkü ipler bilim elimizde .Şampiyonuz Allahın izniyle

Tüh yine olmadı kuş kardeş. Azizin şikeleri gibi bunu da elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Sızma eğitimi vericem size bir ara ama.

Bu maç oynanırken forum patlayacak bence. Şimdiden önlem alsanız iyi edersiniz.

Dakika 1'den itibaren yatın yerlerde,çirkeflik yapın taç atarken korner kullanırken geç gidin her türlü pisliği yapın her şey serbest bu maç için ama KAY-BET-ME-YİN!

Geri
Üst Alt