STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Hersey Hamzada bitiyor. Kurtul artik su UMUT SEVDASINDAN !!!!

Mutlaka kazanılması gereken bir maç daha.
O zaman kazanırız.:cimbombom::gsbayrak:

1000. mesajım bu olsun. beceke ye 8 tane atın akılları başlarına gelsin.....:)

:yoji::yoji::yoji:

Maçı yine Cüneyt uyuzu yönetecektir.

Bu maçı taraftar kazanmalı takımı ittire ittire.Tff+hakemler+ligtv+şike ye karşı savaşacağız bu maçta.

Kanatlar Bruma/Yasin olmali. Bos verin Besiktas üzerimize gelsin, kontradan atariz bunlara. Acayip cok acik veriyorlar, bizden de beterler bu konuda.

Ayrica bir zahmet Taraftar BU MACTA gelsin doldursun Arenayi tamamen. 50.000 altinda seyirci gelirse yaziklar olsun sizlere.

Yemli Cüneyt diyorsun yani? Beklerim.
Stadyum olsun,Beyaz Futbol olsun,Rıdvan olsun Melo'ya iyi yüklendiler bu hafta.Cüneyt de kırmızı kartı çok seven bir hakem.Tehlikeli.Taç pozisyonunu gündeme getirmek lazım.O gol olmasa yenilsek bile şampiyonduk.

Beraberliğe razıyım. Son maçta Rize'yi her türlü yenebilmeliyiz. (Taçtan gol rezaleti olmasa mağlubiyete bile bir şey demezdim. Benim için gazozuna maç muamelesi görür. Ama biliyorsunuz işte.)

Bu arada 33. hafta maçlarının aynı anda oynanmaması rezaletini kimsenin düzeltmeye niyeti yok sanırım.

Besiktas resmen Fener icin oynayacak. FBJK kardesligi diyorduk inanmiyordunuz :D

İzlemeyeceğim bu maçı ve kazanacaz her zaman böyle olmuştur Sneijder yine atar golünü

İki maçı da alarak şampiyon olacağız rahat olun! Hele BJK'ye hiç acımayacağız.

Ömer abi şu güne kadar bende ki inanç kimse de yoktu biz oluruz diyordum diyordum diyorum hala ama ya bu fenerin attığı gol moralimi bozdu. Ya bejekeye kaybedersek yani olma ihtimali çok düşük ama ya olursa :(

Stadyum olsun,Beyaz Futbol olsun,Rıdvan olsun Melo'ya iyi yüklendiler bu hafta.Cüneyt de kırmızı kartı çok seven bir hakem.Tehlikeli.Taç pozisyonunu gündeme getirmek lazım.O gol olmasa yenilsek bile şampiyonduk.

Golü geri silmeyecekler sonuçta. Bizim işimiz çok zor. :S

Strese gerek yok.. beraberlik yeterli.. son hafta kurtarmış rizeyi evire çevire yeneriz nasılsa..

80. Dakikadan sonra kazanılan puanlar ;

Fenerbahçe 22
Galatasaray 11
Beşiktaş 9

Geri
Üst Alt