P. Perke Guardiola
Kırmızı Üye
- 9 Eylül 2014
- 1.562
- 0
- 496
Sezonun en zor maci. 11e karsi 14. Melo atilabilir. İsimiz gercekten cok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık rahat olunacak bi durum yok. Cok stresli bi mac.
Umarım stresli olmayız, yenilmememiz lazım onun icin macın basında gol bulmamız lazım.
Eger yenilirsek gercekten bizim icin büyük bi şok olur ve sampiyonluk gidebilir.
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerin durumuna bağlı, basaksehiri yenerlerse cok büyük ihtimal kaybederiz sampiyonlugu. Cünkü biz eger yenilirsek fener o macı ne yapar eder kazanır.Direk gidiyor yav.![]()
Fenerin durumuna bağlı, basaksehiri yenerlerse cok büyük ihtimal kaybederiz sampiyonlugu. Cünkü biz eger yenilirsek fener o macı ne yapar eder kazanır.
Beşiktaş bizden babayı alacak. Beşiktaş kim???Beşiktaş bizden puan alacak. Net.
Fenerin durumuna bağlı, basaksehiri yenerlerse cok büyük ihtimal kaybederiz sampiyonlugu. Cünkü biz eger yenilirsek fener o macı ne yapar eder kazanır.
Aynen ya millet hemen umutsuzluğa kapılmış. Haftaya şampiyonuz adım gibi eminim.Beyler ne oldu ya dünden bugüne ne degisti hala hersey bizim elimizde...
Şundan 5 hafta öncesine gitsek ve puan olarak esit olsak, hatta 1 puan fener önde olsa bu kadar stres yapmazsın, ancak biz erken bi sekilde sampiyonluk coskusunu yasamaya basladıgımız icin sıkıntı olucak. 2-2 den daha fazla üzülürüm, buraya kadar geldik artık kupanın ucundan tam tutucakken elimizden kayması gibi.Kaybedersek şampiyonluk gider.
Şu vakitten sonra fenere puan kaybettirmezler.
Müneccim misin?
Ben kazanacağımızı sanmıyorum. Umarım yanılırım.