STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Her şeyden önce savunma hattını bozmamalı. Orta sahada Selçuk yerine Hamit de olsa fark etmez, hatta belki daha bile iyi olur. Sıkıntı kenarlardan birinde kimin oynayacağı. Benim tercihim sağ kanatta Yasin, solda Emre'yi oynatmak olurdu. Umut, Olcan gibi isimler kesinlikle kullanılmamalı. Bruma da kulübede yer almalı.

Bizim Çakma golcüler ya bizi şampiyon yapacak

Ya da şampiyonluğumuzu engelleyecekler

Allah korusun

Bu maç çok sıkıntı veriyor bana şimdiden, maça 1 hafta var ama gerginim bu maç yüzünden. Herhangi bir fener maçı dahil 1 hafta önceden bu kadar çok sıkıntı yaptığımı pek hatırlamıyorum.

genclerbirligini yenelim kesin sampiyonuz felan dediniz noldu lan. hala avantaj elimizde, ev sahibi biziz... koyacaz kartala raad.

Ben odamdaki fikstür'e şimdiden 76 yazdım arkadaş.
Haftaya bugün son 3 yıldızlı günümüz olur inşallah.

Günay'ın tweetini dev puntolarla banner yapıp floryanın girişine asalım bu hafta..

Oyuncular tweeti her gördüğünde kimi delmeleri gerektiğini hatırlasınlar.. lavuğa bak sen.. elini uzatınca her topu tutacakmış angut..

Peşinen söyleyeyim, Burak Yılmaz kardeşim, bu maçta sıçma lüksün yok !

Allah bize şu kareleri yaşatmasın.

denizli-fb2006-38970_501.jpg
fenerbahce_trabzonspor_canli_yayin_foto_galeri_8.jpg
fenerbahce_taraftari_timsah.jpg

Selam kuş kardeşim...

gerginim beyler hemde çok fazla. bjk bilendi geliyor. biz inanılmaz bir baskı altındayız. fb golü son dakikada attıgı icin öyle bir gaza geldiki düşünmek istemiyorum.o gol 20 30 da falan gelseydi böyle düşünmezdim. gol fb ye büyük moral oldu bize cok baskı yarattı bence. inşallah maçı alırız.

Gol kacirma luksumuz yok buldugumuzu atmaliyiz baska secenek yok. Ne yapip ne edip kazanmaliyiz saldiran ve golu bulan bi galatasaray olur sahada umarim. Rolantiye alma luksumuz yok macta

Koyacağız geçeceğiz koymasakta yenilmeyeceğiz..Sıkar biraz taçtan golle şampiyon olma hayalleri kuran deyyuslara sevinmek..O stat yıkılır genelde yenilmez Galatasaray o akşam

nedendir bilmiyorum içimde bugünkü fener maçından sonra kötü bir his var..

Çok ilginç 2005-2006 sezonundaki bizim efsane şampiyonluğumuz gibi gidiyor lig

Tek fark şikeciler değil biz öndeyiz bu sefer

Inşaallah sonu o senedeki gibi bitmez

Allah'ım yardım et bize ve hafta sonu şampiyonluk sevinci yaşat

Âmin....

................ Muslera........ ...
Sabri.. Semih.. Hakan.. Telles
....................Melo..................
..........Hamit........ Emre.......
. Yasin......................Sneijder.
................... Burak.................

Kuşlar

-akhisara güveniyoruz
-konyaya güveniyoruz
-m.i.y güveniyoruz
-gençlere güveniyoruz
-8taşa güveniyoruz

tek tek hepinize koymaya devam edeceğiz :D

Umutsuz kadro yapmayin beyler. Malum buyuk mac.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Keşke yenmek zorunda olsaydık diyorum. Olurda 70'e kadar gol çıkmazsa, Hamza hoca ilerdeki oyuncuları çıkarıp yekta,olcan gibi tipleri oyuna sokup maçı berabere bitirmeye çalışacak. Son 20 dakika beşiktaşın baskısı olur böyle bir durumda ve bizim için hoş olmaz, gol yeme ihtimalimiz çoğalır. Gidip 90'da bi gol atarlar ve 1-0 yenilirsek yıkılırız burada. Halbuki yenmek zorunda olsak son saniyeye kadar saldırıyor olacaktık ve heran gol atma şansımız olurdu. Ama böyle oldu, yapacak bişey yok.

Geri
Üst Alt