STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

hmmm, ozaman tabi uzayliymis gibi davranman normal... Ama Osman kardesim, bana güvenebilirsin. Onlarda bizim gibi iki ayak, iki kol ve bir beyine sahip insandir. Onlarda nefes aliyorlar, nefes veriyorlar, ve bir umut ile yasiyorlar bu fani dünyada. Tabi birde Ahtapot remzi diye fenerli kardesimiz de var, onun kollari biraz fazla, ama oda can tabi.

Neden herkes Fenerli bir üye gördügünde uzayli gibi davraniyor ? Gercek hayatta hic Fenerliler ile muhabetiniz yok mu ? Türkiye´de taraftarlar cok ciddi bir algi bozuklugu yasiyorlar, söz konusu rakip bir taraftar olunca...
Burada resmen irkciligin bir baska versiyonu olusmaktadir, ve beni bu endiselendiriyor. Bu sadece GSC Forumu icin gecerli degildir, ayni davranislara rakip taraftar forumlarinda da sahit oluyorum.

Bir fenerli de bizim gibi bir Insan, tuttugu takim onun karakteri adina hic bir tane ip ucu vermemektedir. Ben burada Mert kardesimizin bir yanlisini daha görmedim, dogal olarak fenerin sampiyonlugu konusunda iddiali. Belki trollemeye de gelmis olabilir, onu bilemeyiz, ancak simdiye kadar uslubunda bir sorun bulamadim. Onun görüsüne göre sezon sonu fenerbahce garanti olarak Sampiyon olur, bana göre iki kupadada babayi alir...

Simdi güzel kardesim Mert Arat. Nickimden de görebildigin gibi benim adim Adem Cakar, ve tanistigimiza memnun oldum. Seni resmi olarak 31. mayista düzenleyecegimiz 4. Yildiz GSC beach partimize davet ediyorum umarim bizim ile güler, eglenir ve icersin. Tabiki birde Galatasaray´li olma serefine kavusma konusunda kapilarimiz da sonuna kadar aciktir.

Gercek adin Adem Cakar mi? Avatar, nick vs. Gercek ismin gibi gelmedi.

4.yildiz kutlamalarini bizim yapacagimiz icin sorun yok. Artik siz benimle Fenerbahcenin 4.yildiz partisine katilirsiniz.

hmmm, ozaman tabi uzayliymis gibi davranman normal... Ama Osman kardesim, bana güvenebilirsin. Onlarda bizim gibi iki ayak, iki kol ve bir beyine sahip insandir. Onlarda nefes aliyorlar, nefes veriyorlar, ve bir umut ile yasiyorlar bu fani dünyada. Tabi birde Ahtapot remzi diye fenerli kardesimiz de var, onun kollari biraz fazla, ama oda can tabi.

Adem sen neden bahsediyorsun ya biz kücükken mahallede fenerli kovalıyor, taşlıyorduk. okulda fenerlileri dolaplara kitliyorduk. fenerlilerle değil muhabbet etmek aynı ortamda nefes bile almıyorduk kulübümüze bağlılığımızdan. biz Galatasaraya aşığız ve aşkında tarifi yoktur.

Neyse bu son mesajim. 2 hafta sonra gelirim, sizde Fbnin sampiyonlugunu kutlarsiniz. 2 hafta sonra görürüz.

Gercek adin Adem Cakar mi? Avatar, nick vs. Gercek ismin gibi gelmedi.

4.yildiz kutlamalarini bizim yapacagimiz icin sorun yok. Artik siz benimle Fenerbahcenin 4.yildiz partisine katilirsiniz.

Ben ismim ile cismim ile buradayim Mert kardes... Fenerbahce sampiyon olursa, kutlamaliriniza seve seve katilirim. Bir sampiyonlugu X takim kazanir, ama önemli olan dostlugun ve sportif ruhun kazancli cikmasidir.

Arkadaslarimiz bugün biraz heyecanli, sana ikramda bulunmayi unutmuslar...

url

Al sana bir tavsan kani, biz burda aci ve sekersiz iceriz.

güle güle wizard of şike :(

Fenerbahce sampiyon olursa, kutlamaliriniza seve seve katilirim.

utanıcağını bılsem tukurmek ısterdım ama ondanda anlamazsın kı sen.
bu konuda son mesajım yazık cok yazık buyuk hayal kırıklığı...
iyi forumlar.

Adem sen neden bahsediyorsun ya biz kücükken mahallede fenerli kovalıyor, taşlıyorduk. okulda fenerlileri dolaplara kitliyorduk. fenerlilerle değil muhabbet etmek aynı ortamda nefes bile almıyorduk kulübümüze bağlılığımızdan. biz Galatasaraya aşığız ve aşkında tarifi yoktur.

Cimbom Young Boys. :D

Sadece 2 kez olduk. Birinde Onur muhtesemdi. Digerinde oyuncumuz kirmizi kartla atilip, 10 kisi kaldik. Bizde winner takimiz. Melo Bjk macinda atilirsa(ihtimali cok yüksek) Gs winner takim olmayacak mi? Bunlar sans.

Sezon sonunda görüsürüz. Ne kadar hakli oldugumu görürsünüz. Sampiyon FENERBAHCE olacak.

Hiç kendini kasma.Gs Rize'ye puan muan vermez.Tek şansın Bjk maçı.Bizi yendi yendi Bjk.1 puan bile alırsak şampiyonuz.

Şikebahçeliler bile Melo'nun dikkat etmesini anlamış. Hakemlere kendi takımlarından fazla güveniyorlar, ama haklılar. Rize'ye paralar gittiğini de biliyorlar.

Bu kuşlar son zamanlarda çok oldu ama.

Foruma kayıt olurken şerefsiz Fenerbahçe yazmak gereksin. Buna rağmen kayıt oluyorlarsa yapacak bir şey yok. Sonuçta başkanları bile kendi takımına halleniyor. :D

Foruma kayıt olurken şerefsiz Fenerbahçe yazmak gereksin. Buna rağmen kayıt oluyorlarsa yapacak bir şey yok. Sonuçta başkanları bile kendi takımına halleniyor. :D

Adam gibi yorum yazdıktan sonra gelebilirler bence.Ama Gs 2 maçta da puan kaybedecek falan fanatikçe yorumlara hiç gerek yok.

Tinercilerin bir grup taraftarı yine tiner çektikten sonra Gençlerbirliği maçında şike var iddiası ile savcılığa başvurmuş,bu yavrucaklara karşı maddi tazminat davası açacan ki şöyle usd 100.000 civarında akılları başlatına gelsin ayrıca bynları evire çevire yenmezsek te takımdaki herkese yazıklar olsun bir de utanmadan Stancunun golünden bahsetmişler ulan sormazlar mı adama, stancunun sizin maçta kaçırdığı gol ne diye sormazlar mı adama kornerden gol yiyen kalecin de mi şike yaptı diye a be kuş beyinli Tinerciler

Geri
Üst Alt