STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Pek sık rüya görmem, görsemde hatırlamam ama bu gece rüyama girdi maç. bjk 2-0 öne geçiyor sonra emre çolak girip 1 gol atıyor. Son dakikada uzaktan bitane daha atıp 2-2 bitiyor maç. Hayırlısı bakalım

Tinercilerin bir grup taraftarı yine tiner çektikten sonra Gençlerbirliği maçında şike var iddiası ile savcılığa başvurmuş,bu yavrucaklara karşı maddi tazminat davası açacan ki şöyle usd 100.000 civarında akılları başlatına gelsin ayrıca bynları evire çevire yenmezsek te takımdaki herkese yazıklar olsun bir de utanmadan Stancunun golünden bahsetmişler ulan sormazlar mı adama, stancunun sizin maçta kaçırdığı gol ne diye sormazlar mı adama kornerden gol yiyen kalecin de mi şike yaptı diye a be kuş beyinli Tinerciler
İşte bunlar bütün şike nin cezasız kalmasının etkileri.

Hem hâlâ şike devam ediyor, hem de herkes istediği gibi istediğini suçluyor çünkü herkes her hatada bir pislik bekliyor işte.

İşte bunlar bütün şike nin cezasız kalmasının etkileri.

Hem hâlâ şike devam ediyor, hem de herkes istediği gibi istediğini suçluyor çünkü herkes her hatada bir pislik bekliyor işte.
Aynen öyle, yok farz oldu bunları ağır yenmek ben olsam Hamza nın yerinde bunhaberi ve fenerin resmi twiter hesabını gösterir çıkın onurunuz için oynayın derim

Aynen öyle, yok farz oldu bunları ağır yenmek ben olsam Hamza nın yerinde bunhaberi ve fenerin resmi twiter hesabını gösterir çıkın onurunuz için oynayın derim
Vallah yabancılar belki gündemi takip etmiyordur pek ama eğer yerliler bu olaylardan sonra hâlâ hırslanıp canlarını dişlerine takıp bunları eze eze yenmek istemezlerse ve hâlâ pısırık pısırık sahada dolaşırlarsa bu maç, kimse kusura bakmasın s.ktirip gitsinler bu kulüpten.

Ben kaç gündür sinirden ne yapacağımı bilmiyorum, beni sahaya salsalar herhalde en az iki tane Beşiktaşlı topçuyu indiririm bu maç :D

Şaka bi yana, gerçekten dediğin gibi bunları eze eze ve ait oldukları yere soka soka (yani yerin dibine) yeneceksin arkadaş.

Artık Hamza napacaksa yapsın, oluşturulan algıları bizimkileri gazlamak adına kullansın yani.

Neyse bu son mesajim. 2 hafta sonra gelirim, sizde Fbnin sampiyonlugunu kutlarsiniz. 2 hafta sonra görürüz.

neyin kafasındasın ? fb sampiyon olsa ölecekmiyiz ?

futbol bu belli olmuyor, buradan sampiyonluk verilir mi ? verilebilir. Galatasaray biter mi ? Asla. Galatasaray'a olan sevgimiz biter mi ? Daha çok artar.

Foruma kayıt olurken şerefsiz Fenerbahçe yazmak gereksin. Buna rağmen kayıt oluyorlarsa yapacak bir şey yok. Sonuçta başkanları bile kendi takımına halleniyor. :D

harika fikir.. hatta güvenlik soruları da eklensin.. şike ne zaman yapıldı? aziz yıldırım cezası ne kadardı? falan filan

bjk lilere gaz vermemi istersin,Melo ya saldırı mı istersin,sivas maçında giydirme mi istersin, hakemleri manipüle mi istersin ortaya karışık

Onların geleneği bu kardeş
Adamların tek hedefi Galatasaray inan başka bişey yok hedeflerinde
Gelenek oldu artık ama bu senede koyacağız inşallah yine

Dünkü eğlenceyi kaçırmışız. İnsan haber verirdi :)

Adam'a biraz şans vermek istedim ama 2011'de nasıl geriden geldik diye zırlavamaya başlamış. Haydı sana bye bye! Ban!

Geri
Üst Alt