STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Bu sezon 1 lehimize 1 aleyhimize 2 kez 1.55 oran açılmış.İlki Galatasaray 2-1 Kasımpaşa,diğeri ise Galatasaray 0-4 Dortmund.

Gözler beşiketaş'ın kocası Sasa İliç'i arıyor ;( Ulan kral topçuydu be :(

ilic-besiktas2.jpg

Kazanacağız başka ihtimal yok, gol atamazlar 2 0 ms.

Vas Bien

Bu hafta yapılan tüm şerefsizce saldırılara inat bu maçı ağlata ağlata kazanmamız lazım.

Yeni kocaları var merak etme :D

38BAE815A38305BC447B46AD2094F466.jpg

Attığın resim açılmıyor ama az çok tahmin ettim Melo mu ? :)
beşiketaş'ın kocaları saymakla bitmiyor eskiden fleurquin vardı adamın attığı bütün goller bjk'yeydi yanlış hatırlamıyorsam :) Sonra Hasan Kabze, Sasa İliç reis, Milan Baroş falan baya var öyle :)

Attığın resim açılmıyor ama az çok tahmin ettim Melo mu ? :)
beşiketaş'ın kocaları saymakla bitmiyor eskiden fleurquin vardı adamın attığı bütün goller bjk'yeydi yanlış hatırlamıyorsam :) Sonra Hasan Kabze, Sasa İliç reis, Milan Baroş falan baya var öyle :)

Kewell,Elmander,penaltıları dahil edersek Selçuk İnan. :D

Besiktas tarafina bakarsak bu mac onlar icin ligin son maci, adamlarda hedef yok ve buda bir nebze stres ve panik havasindan kurtulmus oldular, yani demek istedigim bu besikatas icin avantajdir. bu ezikler ayni puanla gelse sampiyonluk maci ozaman yenilirdi cunku stresli maclarda adamlar yapamiyor. ornegin son maclarda gorduk sekiztasi.

Konya,antep ve gencler gibi oynamazlar, adamlar acik oyncaktir, ve gol bulacaklardir. benim tek dusuncem biz AMK gaztesi umutla nasil gol atariz.

bu macta umut oynarsa sampiyonluk gider. insALLAH umut sakatlanirda kurtuluruz, bu arada bu pislik 1 yil dahami bizde?

bu maci her turlu aliriz ama umut oynarsa nah aliriz

Ne underrated bir topcuydu be. Adam tas gibi 2 sezon oynadi, gittiginde cok üzülmüstüm.

Bize gelmis yabancilar arasinda en sevdigim isimlerden biri Sasa Reis.

Liverpool maçları unutulmaz ya, GS tarihinde en sevdiğim yabancı oyuncular 1-Kewell 2-İliç 3-Keita

Geri
Üst Alt