STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Beni banladinizmi limitmi koydunuz dün yazamıyordum gece yazabiliyordum bu sabah geri yazma seçeneği yoktu simdi tekrar geldi. Ceza veriyorsaniz bari haber verin birde modlar a bile mesaj atamiyoruz saçma
Foruma login yapmamışsın bizi suçluyon Leo, ayıp ettin.

Yapıyorum not login diyor tekrar login oluyorum ismim filan yazıyor ama ne mesaj yazabiliyorum ne bişey tapatalk da ayni mobile de. Simdi çalışıyor hiç birşey yapmadim halbuki
İlginç bi durum. Ceza verdiğimizi hatırlamıyorum, raporlarda da aradım yok öyle bişey + cezalıyken PM atabiliyosun.

İlginç bi durum. Ceza verdiğimizi hatırlamıyorum, raporlarda da aradım yok öyle bişey + cezalıyken PM atabiliyosun.
Valla facebook tan mesaj attım ordanda cevap alamadım. Neyse boşver pazar su maçı alalimda ağız tadiyla hem şampiyonluk hemde doğum günümü kutlayalim :D

Biletler duruyor daha yarın 11 de genel satış var ondan mı acep ben kalmaz diyordum baya var..

Balkona taktığım bayraklardan biri uçmuş diğeri direniyor , heryere yaz geldi burda yağmur rüzgar gırla.

CFi15rmUsAE2NjI.jpg

Hakem huseyin bizi yakacak yine. Bu adam Galatasaray lı değil ki zaten bjk Da futbol oynamış ilk önce bizim baskete geçmeden önce.

5-0 gibi bir sonuç bekliyorum.ilk 20 dk da 1 gol bulabilirsek çorap söküğü gibi gelir devamı.Töre'nin üzerine oynayıp attırabilirsek olur bu iş

Bjk de Veli ve Tolga hariç tüm sakatlar takımla çalışmış bugün.. Gökhan olmayaydı iyiydi. :)

Mondi'den sonra Ujfa da maca gelecekmis.Bu ikiliyle gol yemeyiz.

Alalım şu maçı 76 yapalım puanımızı.

beşiktaş çok yetenekli futbolculara sahip.rakibi ciddiye almalı,maçın başından sonuna kadar iyi konsantre olmalıyız.

Berabere kalsak bile pazartesi şampiyon olabiliriz. ;)

Geri
Üst Alt